Το Σαββατοκύριακο από δωρεάν ψητό βουβάλι και βίσονα μέχρι Π. Ζωσιμά στα βιολογικά του παζαριού Τρικάλων
Μπορεί το εμπορικό κομμάτι του παζαριού να ρίχνει αυλαία το βράδυ της Παρασκευής, αυτό όμως δεν ισχύει για τη φετινή καινοτόμα έκπληξη, που λειτούργησε για πρώτη φορά και αποτέλεσε το πρώτο ουσιαστικό βήμα για την αναβάθμιση του τρικαλινού παζαριού.
Μπορεί το εμπορικό κομμάτι του παζαριού να ρίχνει αυλαία το βράδυ της Παρασκευής, αυτό όμως δεν ισχύει για τη φετινή καινοτόμα έκπληξη, που λειτούργησε για πρώτη φορά και αποτέλεσε το πρώτο ουσιαστικό βήμα για την αναβάθμιση του τρικαλινού παζαριού.
Μπορεί το εμπορικό κομμάτι του παζαριού να ρίχνει αυλαία το βράδυ της Παρασκευής, αυτό όμως δεν ισχύει για τη φετινή καινοτόμα έκπληξη, που λειτούργησε για πρώτη φορά και αποτέλεσε το πρώτο ουσιαστικό βήμα για την αναβάθμιση του τρικαλινού παζαριού.
Παραγωγοί βιολογικών και παραδοσιακών προϊόντων σε συνεργασία με το Δ. Τρικκαίων δημιούργησαν έναν πανέμορφο χώρο με ξύλινα σπιτάκια και το «Ταβερνείον Το Παραδοσιακόν» δίνοντας την ευκαιρία στους Τρικαλινούς να γνωρίσουν από κοντά τους ίδιους τους παραγωγούς και τα εξαιρετικά προϊόντα τους.
Η επιτυχία του εγχειρήματος ξεπέρασε ακόμη και τις προσδοκίες των διοργανωτών, ωστόσο ο (κακός μας ο) καιρός με τις αλλεπάλληλες βροχοπτώσεις δεν επέτρεψε να γίνουν όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις. Έτσι ακολουθεί ένα καταπληκτικό Σαββατοκύριακο όπου οι παραγωγοί θα προσφέρουν δωρεάν προϊόντα, θα υπάρχει ζωντανή μουσική από ορχήστρες, ενώ για τους μικρούς φίλους θα παραμείνει ανοιχτό και το λούνα-παρκ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σάββατο
Από τις 11π.μ. μέχρι τις 9μ.μ. θα προσφέρονται δωρεάν:
• Ψητό κρέας από βουβάλι και άλλα βουβαλινά προϊόντα όπως καζάν-ντιπί, γάλα, κρέμες, γιαούρτια κ.α.
• Μανιτάρια ψητά από τη «Θεσσαλική Φάρμα»
• Γευσιγνωσία μαύρης τρούφας
• Κρασί Περγαντής
• Ελαιόλαδο Μουζιούρας
• Κουλουράκια από τον Κων/νο Χάμο
• Γλυκά του κουταλιού από τον Παν. Μουργελά
• Παραδοσιακές σάλτσες από τον Γ. Μακρή και τον Β. Γεροκώστα
• Μέλι από τις Λογγιές
• Μαρμελάδες κ.α. από τον Συνεταιρισμό Γυναικών Πρίνους
• Κομπούχα, το ποτό της ευεξίας
• Επίσης θα γίνει επίδειξη μαγειρικής από νεαρά παιδιά και επώνυμους ΣΕΦ και παράλληλα ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΑΠΟΥΝΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ.
• Και στις 9μ.μ. Λαϊκή και ρεμπέτικη βραδιά με ορχήστρα στο «Ταβερνείον Το Παραδοσιακόν».
Κυριακή
Από τις 11π.μ. μέχρι τις 7μ.μ θα προσφέρονται δωρεάν:
• Ψητό κρέας βίσονα!
• Ψητό κρέας από βουβάλι και άλλα βουβαλινά προϊόντα όπως καζάν-ντιπί, γάλα, κρέμες, γιαούρτια κ.α.
• Μανιτάρια ψητά από τη «Θεσσαλική Φάρμα»
• Γευσιγνωσία μαύρης τρούφας
• Κρασί Περγαντής
• Ελαιόλαδο Μουζιούρας
• Κουλουράκια από τον Κων/νο Χάμο
• Γλυκά του κουταλιού από τον Παν. Μουργελά
• Παραδοσιακές σάλτσες από τον Γ. Μακρή και τον Β. Γεροκώστα
• Μέλι από τις Λογγιές
• Μαρμελάδες κ.α. από τον Συνεταιρισμό Γυναικών Πρίνους
• Κομπούχα, το ποτό της ευεξίας
• Και στις 7μ.μ. οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με το μοναδικό Παναγιώτη Ζωσιμά και την ορχήστρα του στο «Ταβερνείον Το Παραδοσιακόν»