Προκάτ Τυροκομείο προτείνει αναγνώστης στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καλαμπάκας

Φίλος αναγνώστης προτείνει την εγκατάσταση ενός Προκάτ Τυροκομείου με κόστος που ανέρχεται περίπου ( 60-70000 ευρώ )

0 893

Φίλος αναγνώστης προτείνει την εγκατάσταση ενός Προκάτ Τυροκομείου με κόστος που ανέρχεται περίπου ( 60-70000 ευρώ )

Φίλος αναγνώστης προτείνει την εγκατάσταση ενός Προκάτ Τυροκομείου με κόστος που ανέρχεται περίπου ( 60-70000 ευρώ ) ως δοκιμή ( πρόταση ) στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καλαμπάκας με αφορμή και την απόφαση  της Γενικής Συνέλευσης του περασμένου Σαββάτου για ίδρυση ιδιόκτητου τυροκομείου για την παραγωγή επώνυμων («Μετέωρα») τυροκομικών προϊόντων.

Ο αναγνώστης μας αναφέρει και κάποια χαρακτηριστικά μιας τέτοιας προκάτ κατασκευής που αρχικά έχει δυνατοτητα επεξεργασίας 1500 λίτρα/μέρα με επεκτάσιμη δυνατότητα, αναλόγως τον ανταγωνισμό και τις δυνατότητες στην αγορά.

Λίστα εξοπλισμού ενός ΠΡΟΚΆΤ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟΥ (παραγωγική διαδικασία):
1) Παγολεκάνη παραλαβής ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ
2) Αντλία
3) Εναλλάκτης θερμοκρασίας
4) Κορυφολόγος
ΑΚΑΘΑΡΤΗ ΠΕΡΙΟΧΉ
5) Βραστήρι
6) Αντλία
7) Εναλλάκτης θερμοκρασίας ΚΑΘΑΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
8) Πήκτρα
9) Ανατροπέας καλουπιών
10) Θάλαμος ωρίμανσης ΠΕΡΙΟΧΗ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ
10) Θάλαμος ψύξης
ΠΕΡΙΟΧΗ ΨΥΞΗΣ

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό η μεταφορά και η εγκατάσταση ενός ΠΡΟΚΆΤ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟΥ είναι απλή διαδικασία. Το container-τυροκομείο είναι τυποποιημένο, συγκεκριμένων διαστάσεων, καταλαμβάνει μικρό χώρο, πληροί όλες τις προϋποθέσεις και απαιτήσεις της νομοθεσίας και είναι έτοιμο προς χρήση.

Βέβαια το παραπάνω αποτελεί μια πρόταση και τίποτα παραπάνω. Οι αρμόδιοι σίγουρα ξέρουν τι ακριβώς χρειάζεται και θα πράξουν ανάλογα.

Ένας αναγνώστης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr