Καλαμπακιώτες αρτοποιοί σε σεμινάριο αρτοποίηση προζυμένιων ψωμιών
Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Σούρπη Μαγνησίας, ζωντανή αρτοποίηση προζυμένιων ψωμιών,
Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Σούρπη Μαγνησίας, ζωντανή αρτοποίηση προζυμένιων ψωμιών,
Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Σούρπη Μαγνησίας, ζωντανή αρτοποίηση προζυμένιων ψωμιών, εδεσμάτων με αλεύρι ΖΕΑ αλλά και Χριστουγεννιάτικων λαχταριστών λιχουδιών από την επιχείρηση “Μύλοι ΛΟΥΛΗ”.
Το σεμινάριο παρακολούθησαν μεταξύ των άλλων, οι αρτοποιοί της Καλαμπάκας κ.κ . Ιωάννης Παπαπούλιος και Γιώργος Τσιουμπέκος οι οποίοι είδαν από κοντά τις προτάσεις των παραδοσιακών προζυμένιων ψωμιών και εδέσματων που γίνονται με το αλεύρι ΖΕΑ των Μύλων ΛΟΥΛΗ.
Στο σεμινάριο που έγινε στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, παραβρέθηκαν αρτοποιοί από την Καλαμπάκα, τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα.