Η Χαλβαδοποιία ΡΟΜΠΟΣ στις «Γεύσεις του τόπου μας» στη Λάρισα
Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου η χαλβαδοποιία “ΡΟΜΠΟΣ” συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΙΚΕΑ στη Λάρισα, “Γεύσεις του τόπου μας”,
Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου η χαλβαδοποιία “ΡΟΜΠΟΣ” συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΙΚΕΑ στη Λάρισα, “Γεύσεις του τόπου μας”,
Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου η χαλβαδοποιία “ΡΟΜΠΟΣ” συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΙΚΕΑ στη Λάρισα, “Γεύσεις του τόπου μας”, για την ανάδειξη παραδοσιακών προϊόντων.
Κατά την παρουσίαση των τοπικών γεύσεων ο γνωστός και αγαπημένος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος μαγείρευε με προϊόντα των παραγωγών.
Ευχάριστη έκπληξη στο τέλος της εκδήλωσης ήταν η δημιουργία ενός γλυκύτατου επιδόρπιου με χαλβά “ΡΟΜΠΟΥ” και ποπ-κορν, έμπνευση του σεφ, της στιγμής…
Οι άνθρωποι της χαλβαδοποιίας “ΡΟΜΠΟΣ” αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημόσια την ΙΚΕΑ, εταιρεία του ομίλου Fourlis και το σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο προσωπικά που τους έδωσαν τη δυνατότητα να είναι μέρος αυτής της προσπάθειας.