Έτρωγαν κεμπάπ αλόγου φοιτητές της Θεσσαλίας
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το σερβίρισμα κρέατος με DNA αλόγου στην Ελλάδα.
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το σερβίρισμα κρέατος με DNA αλόγου στην Ελλάδα.
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το σερβίρισμα κρέατος με DNA αλόγου στην Ελλάδα.
Κρέας αλόγου εντοπίστηκε και στις μερίδες που σέρβιρε κέτερινγκ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Η εταιρεία που φέρεται ως προμηθευτής έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία εδώ και χρόνια ετοιμάζει καθημερινά το φαγητό για 3.000 φοιτητές στη Λάρισα, στον Βόλο και τα Τρίκαλα (ΤΕΦΑΑ).
Την ίδια εταιρεία είχαν καταγγείλει πρόσφατα και φοιτητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στη Ν. Ορεστιάδα.
Υπεύθυνοι της εταιρείας δήλωσαν ότι η επιχείρηση προμηθεύτηκε τις επίμαχες ποσότητες κρέατος με νόμιμες διαδικασίες από την εταιρεία Τ&Τ Foods Α.Ε., με έδρα το Λάκκωμα Χαλκιδικής. Πρόκειται για τα προϊόντα της Τ&Τ Foods Α.Ε. «κεμπάπ τύπου αρμένικο» με ημερομηνία λήξης 07/08/2013, «σουτζουκάκι 80 γραμ.» με ημερομηνία λήξης 24/01/2014, «μπιφτέκι 130 γραμ.» με ημερομηνία λήξης 27/11/2013, «μπιφτέκι 130 γραμ.» με ημερομηνία λήξης 12/02/2014 που συνέλεξε από τα υποκαταστήματα της εταιρίας Cetering σε έλεγχό του ο ΕΦΕΤ στις 5 Μαρτίου.
Εν τω μεταξύ, ο ΕΦΕΤ προχώρησε στην άμεση ανάκληση και απόσυρση από την ελληνική αγορά επτά προϊόντων λόγω ανίχνευσης κρέατος αλόγου.
Espressonews.gr