Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, η εκδήλωση για την τοπική γαστρονομία και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από το Επιμελητήριο Τρικάλων .
Η εκδήλωση είχε θέμα: «Ο γαστρονομικός πλούτος ως πυλώνας τουριστικής ανάπτυξης», στο πλαίσιο ανάδειξης της γαστρονομικής ταυτότητας του τόπου μας με το δικό της brand name METEORISIMO, με διακεκριμένους προσκεκλημένους και ομιλητές.
Ανάμεσα σε αυτούς, η κορυφαία σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η πρόεδρος του παγκοσμίου οργανισμού γαστρονομικού τουρισμού Μαρία Αθανασοπούλου και ο πρόεδρος του τμήματος διαιτολογίας και διατροφολογίας πανεπιστημίου Θεσσαλίας Αθανάσιο Τζιαμούρτα.