Συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου, 9.30 μ.μ. στο Εθνικό Στάδιο Τρικάλων, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα δώσει μια μοναδική συναυλία, ταξιδεύοντας το τρικαλινό κοινό με την υπέροχη και αισθαντική φωνή του σε παλιές και νέες επιτυχίες του.

0 533

Την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου, 9.30 μ.μ. στο Εθνικό Στάδιο Τρικάλων, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα δώσει μια μοναδική συναυλία, ταξιδεύοντας το τρικαλινό κοινό με την υπέροχη και αισθαντική φωνή του σε παλιές και νέες επιτυχίες του.

Την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου, 9.30 μ.μ. στο Εθνικό Στάδιο Τρικάλων, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα δώσει μια μοναδική συναυλία, ταξιδεύοντας το τρικαλινό κοινό με την υπέροχη και αισθαντική φωνή του σε παλιές και νέες επιτυχίες του. Τη συναυλία διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Τρικκαίων. Μαζί του οι: Dj Dimtrik, Μαρλαίν Αγγελίδου – Τραγούδι, φωνητικά, Αποστολάκης Σόλωνας – Ενορχήστρωση, πλήκτρα, Τουρκογιώργης Άκης – Ηλεκτρική κιθάρα, Μπέλλος Δημήτρης – Πλήκτρα, προγραμματισμός, Κελλάρης Χάρης – Μπάσο, Δημητρίου Στέφανος – Τύμπανα, Ρετίκας Γιώργος – Ακουστική & κλασική κιθάρα, Δρακόπουλος Τάκης – Σαξόφωνο, Ιωαννίδης Σπύρος – Μπουζούκι, Βαβάτσικας Ηρακλής – Ακορντεόν Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχοντας ένα ακόμα διπλά πλατινένιο άλμπουμ «Ζωντανά στο Λυκαβηττό – 2007» και νέες επιτυχίες όπως τα «Κράτα με» (Γητευτής), «Μια Νύχτα Τρελή» και το καλοκαιρινό hit «Έτσι σε Θέλω» έρχεται ανανεωμένος να ξεδιπλώσει εκ νέου ένα πρόγραμμα με τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες ερμηνευτικές και δημιουργικές του στιγμές. Έρχεται, με την ίδια δύναμη που αντανακλά η σκηνική του παρουσία στο κοινό και με την ίδια διάθεση να σκορπίσει τα εκρηκτικά αλλά και τρυφερά συναισθήματα που κατακλύζουν τις συναυλίες του. Συνθέτης, στιχουργός, ερμηνευτής και παραγωγός κατόρθωσε σε μικρή ακόμα ηλικία να επιβάλει το δικό του μουσικό ύφος στην εγχώρια καλλιτεχνική σκηνή και να δημιουργήσει ένα ισχυρό ρεύμα θαυμαστών που ολοένα ανανεώνεται. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι όλοι του οι δίσκοι γίνονται τριπλά και τετραπλά πλατινένιοι, κάθε συναυλία του είναι sold out ενώ τα τραγούδια του σημειώνουν ρεκόρ παραμονής στο Νο 1 των Ελληνικών ραδιοφώνων.

Προπώληση εισιτηρίων : Λογιστήριο ΠΟΔΤ (Γαριβάλδη 8 ) , 9π.μ.-1.μ.μ, τηλ 24310 78352,

Δισκορυχείο (Καρανάσιου 5) τηλ. 24310 77559,

Βίντεο κλαμπ Χρήστος Σταύρου (Κονδύλη 25 & Σωκράτους) τηλ. 24310 29238 ,

Tιμή εισιτηρίου : 20 €

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr