ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Δ.Ε.Η.

ΤΟ ΥΠΕΡΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Μιλαμε για το υπερσκανδαλο του αποχαρακτηρισμού της άδειας της Εταιρείας ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ. Ποιος να το πίστευε ότι θα βρισκόταν Ελληνική Κυβέρνηση, Έλληνας Υπουργός να υπογράψει – να δεχτεί ένα τέτοιο τεράστιο καραμπινάτο σκάνδαλο σε βάρος της ΔΕΗ και των Ελλήνων Καταναλωτών.

0 233

ΤΟ ΥΠΕΡΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Μιλαμε για το υπερσκανδαλο του αποχαρακτηρισμού της άδειας της Εταιρείας ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ. Ποιος να το πίστευε ότι θα βρισκόταν Ελληνική Κυβέρνηση, Έλληνας Υπουργός να υπογράψει – να δεχτεί ένα τέτοιο τεράστιο καραμπινάτο σκάνδαλο σε βάρος της ΔΕΗ και των Ελλήνων Καταναλωτών.

ΤΟ ΥΠΕΡΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Μιλαμε για το υπερσκανδαλο του αποχαρακτηρισμού της άδειας της Εταιρείας ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Ποιος να το πίστευε ότι θα βρισκόταν Ελληνική Κυβέρνηση, Έλληνας Υπουργός να υπογράψει – να δεχτεί ένα τέτοιο τεράστιο καραμπινάτο σκάνδαλο σε βάρος της ΔΕΗ και των Ελλήνων Καταναλωτών!! Η απόφαση αυτή Μεγάλη Πέμπτη ( στα κρυφά δηλαδή ) μετά την με ισοψηφία (3–3) εισήγηση της ΡΑΕ θα ζημιώσει τη ΔΕΗ με δεκάδες εκατομμύρια Euro ετησίως δίνοντας της πραγματικά την χαριστική βολή. Στον αντίποδα η απόφαση αυτή θα ωφελήσει τον συγκεκριμένο Όμιλο με τα αντίστοιχα ποσά που θα ζημιωθεί η ΔΕΗ και οι ΄Έλληνες καταναλωτές.. Η απόφαση αυτή δίνει την δυνατότητα στην εταιρεία ΑΛΟΥΜΙΝΟΝ που τόσο έχει ξεζουμίσει τον Ελληνικό λαό με τις χαριστικές της συμβάσεις να μπορεί να πουλά την Ενέργεια από την μονάδα που έφτιαξε στο σύστημα . Να κερδίσει έτσι δεκάδες εκατ. Euro και την ίδια ώρα το θύμα η ΔΕΗ και ο Ελληνικός λαός (εκεί που θα γλίτωναν από το να συνεχίζουν να τροφοδοτούν μια μονάδα που τους κοστίζει πανάκριβα), θα εξακολουθούν να το κάνουν χάνοντας από 50 – 80 εκατ. Euro το χρόνο. Η διακύμανση αυτή είναι με βάση ποιο τιμολόγιο (ποια σύμβαση ) πληρώνει η εταιρεία Αλουμίνιον της Ελλάδος. • Πληρώνει με την προνομιακή σύμβαση; (όπως μέχρι πρόσφατα) χάνει 80 εκατ. Euro η ΔΕΗ ! • Πληρώνει με το Α 150; όπως εδώ και 2 μήνες ( τι περίεργο που αυτή η προσωρινή αλλαγή έγινε τώρα – για να ευνοηθεί μήπως η δουλειά ; ) Xάνει 50 εκατ. Euro! Λέμε προσωρινή επιβάρυνση, γιατί η τελική δίκη με τι σύμβαση θα πληρώνει η ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ θα κριθεί τον Ιούνιο του 2009… ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ Η ΔΕΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ Δεν είναι τυχαίο ότι μέσα σε 3 χρόνια εξαφανίστηκαν κέρδη της τάξης των 500 εκατ. Euro, και η Επιχείρηση είναι μία ανάσα πριν κτυπήσει κόκκινο και εάν δεν αυξάνονταν, όπως απαιτούν οι ιδιώτες, τα τιμολόγια κάθε τρις και λίγο αυτό θα είχε συμβεί ήδη. • Τρεις αυξήσεις των τιμολογίων μέσα στο 2007 ! • 16,4% αύξηση των τιμολογίων μέσα σε 15 μήνες. Με λίγα λόγια η Κυβέρνηση συνεχώς καλεί τον Ελληνικό λαό να πληρώνει το μάρμαρο και το φαγοπότι των κρατικοδίαιτων ψευτο – επενδυτών που κρατούν τις άδειες κατασκευής των εργοστασίων τους (αφού πρώτα απέκλεισαν την ΔΕΗ ) στα συρτάρια τους μέχρι να πάνε τα τιμολόγια στα ύψη.

ete.jpg ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Φέτος θα έχουμε διακοπές ή θα καρδιοχτυπήσουμε για Β.Α. όχι γιατί δεν έβρεξε (οι σοφοί πολιτικοί προνοούν – μεριμνούν) αλλά γιατί η Κυβέρνηση: α) Βασίστηκε στους κυρίους αυτούς (κρατικοδίαιτους ιδιώτες) που δεν έκαναν τίποτα απολύτως και β) Γιατί δεν άφησαν την ΔΕΗ να αντικαταστήσει παρότι ο Νόμος 3175 το προβλέπει εδώ και 5 χρόνια ούτε ένα MW ! (2500 MW της ΔΕΗ προέρχονται από μονάδες που η ηλικία τους είναι μεταξύ 30 – 49 ετών! και ο κίνδυνος της βλάβης ανα πάσα ώρα και στιγμή είναι τεράστιος!) Η Κυβέρνηση αντί να τα βάλει με τους ιδιώτες που δεν έκαναν τίποτα σε λίγο θα τα βάλει και με το Θεό που δεν βρέχει και όπως το πάει θα μας καλέσει όλους να κάνουμε προσευχές, δεήσεις και λιτανείες για βροχόπτωση μπας και σωθούμε! Ο πραγματικός λόγος που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο διακοπών είναι το αδιάψευστο γεγονός ότι φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν θα προστεθεί μονάδα στο σύστημα.

ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΗ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Η αγορά Ηλεκτρικής Ενέργειας απελευθερώθηκε εδώ και 8 χρόνια. Το συνδικάτο δεν εθελοτυφλεί. Δεν είναι ξεκομμένο από την πραγματικότητα και δεν την αγνοεί . Ούτε είναι υπέρ της απομόνωση της χώρας. Χωρίς να απογυμνώνεται ιδεολογικά, χωρίς να εγκαταλείπει τις θέσεις και τις αναλύσεις του στο νέο γήπεδο που διαμορφώθηκε (χωρίς την δική του θέληση) Αποκαλύπτει πως οι λάτρεις του νεοφιλελευθερισμού είναι βαθύτατα εκτεθειμένοι . Αποκαλύπτει πως δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Αποκαλύπτει ότι αυτό που γίνεται στην χώρα μας δεν έχει καμία σχέση με αυτό που οι ίδιοι λέγανε “ περί ελεύθερου και υγιούς ανταγωνισμού επί ίσοις όροις . Τι σχέση έχουν αυτά που κάνουν με τον ελεύθερο και υγιή ανταγωνισμό ; Tι ελεύθερος ανταγωνισμός είναι αυτός όταν * Αποκλείουν τη ΔΕΗ να διαγωνιστεί , * Εμποδίζουν τη ΔΕΗ να αντικαταστήσει τις μονάδες της * Επιδοτούν τους ανταγωνιστές της, * Της βάζουν χιλιάδες εμπόδια. * Επιτρέπουν να την κλέβουν * Δεν της δίνουν αυτά που της χρωστάτε ! Αυτό δεν είναι ανταγωνισμός αυτό είναι « σικέ » παιχνίδι! Εμείς ως συνδικάτο ποτέ δεν ζητήσαμε προνομιακή μεταχείριση της ΔΕΗ έναντι των ανταγωνιστών . Εκείνο που απαιτούμαι είναι να αφεθεί και η ΔΕΗ ελεύθερη να ανταγωνιστεί. ! Καλούμε την Κυβέρνηση να αναλογιστεί τις τεράστιες ευθύνες και να σταματήσει επιτέλους : α. Το απαράδεκτο και ασύλληπτο σκάνδαλο του αποχαρακτηρισμού της άδειας της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ. β . Να αλλάξει τον αλχημιστικό τρόπο υπολογισμού της ΟΤΣ γ . Να διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού αυτά που η ίδια διακήρυτε, δηλαδή τους ίσους όρους ανταγωνισμού. Εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε το καθήκον μας. Ελεύθεροι και χωρίς δουλείες και χωρίς να μπορεί κανένας εισαγγελέας να μας τρομοκρατήσει συνεχώς αδιάλειπτα : • Θα δείχνουμε τα σκάνδαλα • Θα δείχνουμε και θα καταγγέλλουμε αυτούς που τα πραγματοποιούν , • Θα αγωνιζόμαστε να τους σταματήσουμε με κάθε τρόπο και μέσο. Ήδη προσφεύγουμε Νομικά, κατά της απαράδεκτης απόφασης για την ακύρωση του υπέρ – σκανδάλου της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ. Η ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ της ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Καλούμε την Διοίκηση της ΔΕΗ να σταθεί στο ύψος των ευθυνών της . Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και οι εργαζόμενοι θα κάνουμε το καθήκον μας. GENOP DEI

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr