Ευχαριστήριο του ΓΕΛ Καλαμπάκας – Οι τυχεροί λαχνοί και τα δώρα της λαχειοφόρου

0 407

Το 15μελές και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Καλαμπάκας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία και την στήριξή τους στον καθιερωμένο ετήσιο χορό που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 26.10.2024.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Δήμαρχο κ. Αβραμόπουλο Ελευθέριο για την συνεχή και έμπρακτη στήριξή του ηθική και οικονομική, την αντιδήμαρχο κα Φροσυνάκη Μαρία, τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Παπαχρήστο Σωτήριο, τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, τον Διευθυντή του σχολείου μας κ. Καλλιά Γεώργιο και το σύνολο των καθηγητών καθώς και το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας.

Γονείς, φίλοι, μαθητές και δωροθέτες που ευγενικά διέθεσαν δώρα για τον εμπλουτισμό της λαχειοφόρου μας, συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης! Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Τσαρουχά Ευάγγελο και τον κ. Παπάντο Κωνσταντίνο που ευγενικά χορήγησαν αντίστοιχα τις κάρτες εισόδου και τα αντίτυπα για τις λίστες των δώρων.

Οι λαχνοί που κερδίζουν είναι τυπωμένοι με αύξουσα αρίθμηση για πιο εύκολο εντοπισμό των δώρων.

Παρακαλούνται όσοι έχουν λαχνό που κερδίζει να απευθύνονται στην πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα Σίμου Σωτηρία στο κιν: 6976360777 με περιθώριο έως στις 15.11.2024.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr