Συγχαρητήρια Νίκου Αβραμόπουλου στον Ηλία Τσιαούση, για την Ανάληψη της Προεδρίας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλίας

0 137

« Θερμά Συγχαρητήρια, για την Ανάληψη της Προεδρίας Του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλίας »

Αγαπητέ φίλε Ηλία,
Με βαθιά συγκίνηση και υπερηφάνεια, επιθυμώ να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σου στη θέση του προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλίας.

Ως προσωπικός και οικογενειακός φίλος και πραγματικός αδελφός μου, γνωρίζω από πρώτο χέρι το ήθος, την αφοσίωση και την απαράμιλλη προσφορά σου τόσο στο χώρο υγείας,όσο και στην κοινωνία γενικότερα.

Η νέα σου θέση, έρχεται σε μια κρίσιμη περίοδο όπου οι κοινωνικές προκλήσεις είναι μεγάλες και είμαι βέβαιος πως με τις γνώσεις και την εμπειρία σου θα καταφέρεις να προωθήσεις σημαντικές πρωτοβουλίες προς όφελος των ευπαθών ομάδων της κοινωνίας μας.

Ο ρόλος σου είναι καθοριστικός για την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης και την αναβάθμιση των υπηρεσιών πρόνοιας και είμαι σίγουρος πως θα ανταποκριθείς με την ίδια ακεραιότητα και διορατικότητα που σε χαρακτηρίζει.

Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο νέο σου έργο και πιστεύω απόλυτα πως θα συνεχίσεις να εμπνέεις με το όραμά σου και τις πράξεις σου, αφήνοντας το δικό σου ξεχωριστό αποτύπωμα στον τομέα της κοινωνικής πρόνοιας.

Με Απεριόριστη Εκτίμηση και Φιλία
Νικόλαος Αβραμόπουλος

Καλ/κα 25-10-2024

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr