Πραγματοποιήθηκε η εκδρομή του Μορφωτικού-Εκπολιτιστικού Συλλόγου “Παπαθύμιος Βλαχάβας”

0 387

Ο Μορφωτικός-Εκπολιτιστικός Σύλλογος “Παπαθύμιος Βλαχάβας ” πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή στη Καστοριά τη Κυριακή 20 Οκτωβρίου.

Ακολουθώντας το πρόγραμμα επισκέφθηκαμε το Ανοιχτό μουσείο Δισπηλιού στον προϊστορικό οικισμό Νησί όπου γνωρίσαμε τον τρόπο ζωής της νεότερης Νεολιθικής περιόδου.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαμε το μεγαλύτερο Ενυδρείο Γλυκού Νερού,όπου φιλοξενεί ψάρια και οργανισμούς από τα γλυκά νερά της χώρας μας.

Συνεχίζοντας την όμορφη βόλτα μας στη μαγευτική Καστοριά βρεθήκαμε στο Σπήλαιο του Δράκου και εντυπωσιασμένοι από την ομορφιά του σπηλαίου μάθαμε για την ανακάλυψη του και τους μύθους γύρω από αυτό.

Τελευταία επίσκεψη πριν πάρουμε το δρόμο της επιστροφής ήταν η Μόνη Παναγίας Μαυριώτισσας χτισμένη πιθανότατα τον 11° αιώνα επί Βυζαντινού Αυτοκράτορα Αλεξίου Α’ Κομνηνού.

Περνώντας μια όμορφη μέρα στη Καστοριά θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους επέλεξαν να μας ακολουθήσουν σ’αυτη την εκδρομή και τους υποσχόμαστε ότι θα πραγματοποιηθούν κι άλλες.

Όπως επίσης και το ταξιδιωτικό γραφείο του κ.Νεκτάριου Τσιάτσιου”TSIATSIOS TOURS” για την άψογη συνεργασία σε όλες τις εκδρομές μας και τον οδηγό της εκδρομής μας κ.Σωκράτη Καραφύλλα για την ασφαλή μεταφορά μας και την συνεργασία μας.

Το Δ.Σ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr