Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη διοργανώνει ο Σύλλογος Αδελφοποιημένων Πόλεων Καλαμπάκας

0 27

Ο Σύλλογος Αδελφοποιημένων Πόλεων Καλαμπάκας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στα μέλη και στους φίλους την διοργάνωση της τελευταίας εκδρομης για το έτος 2024, αυτή τη φορά στην Κωνσταντινούπολη.

Η τετραήμερη εκδρομή θα πραγματοποιηθεί από 28 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου με τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων.

Το κόστος ανέρχεται στα 265€ κατά άτομο και περιλαμβάνει έξοδα μεταφοράς, ταξιδιωτική ασφάλεια, συνοδό-ξεναγό καθόλη την διάρκεια της εκδρομής και διαμονή με πρωινό σε ξενοδοχείο 4 αστέρων στην πλατεία Ταξίμ (δίκλινο δωμάτιο κατά προεπιλογή ή μονόκλινο δωμάτιο με συνολική επιβάρυνση +90€ ).

Σημαντικές διευκρινίσεις:

το τρίκλινο δωμάτιο δεν θα έχει επιπλέον χρηματική επιβάρυνση!
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και ο αριθμός των συμμετεχόντων περιορίζεται στα 52 άτομα. Γιαυτό όσοι επιθυμούν θα είναι καλό να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατό. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει δηλώσουν συμμετοχή προκαταβάλοντας και το ποσό των 150€ μέχρι την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου καθώς και φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου!

SOS : αποδεκτά έγγραφα είναι αστυνομική ταυτότητα, που έχει εκδοθεί πρόσφατα ή που δεν έχουν περάσει 10 χρόνιααπό την έκδοση της ή ενεργό Διαβατήριο!

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ημέρα

 Αναχώρηση από τον σταθμό ΟΣΕ Καλαμπάκας κατά τις πρώτες πρωινές ώρες για την έναρξη της εκδρομής μας. Ενδιάμεσες στάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Κλειδί και στην Μουσθένη, έπειτα συνεχίζουμε για τον συνοριακό σταθμό των Κήπων. Έλεγχος διαβατηρίων-ταυτοτήτων, μικρή στάση στα Duty-free για αγορές και στην συνέχειαμέσω της γέφυρας του Έβρου διασχίζουμε τα τουρκικά σύνορα για να καταλήξουμε στην Ραιδεστό, όπου θα κάνουμε ολιγόλεπτη στάση για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Πόλη κατά τις πρώτες βραδινές ώρες, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερο πρόγραμμα για μια πρώτη γνωριμία με την όμορφη πλατεία Ταξίμ.

2η Ημέρα

  Μετά το πρωινό μας γεύμα θα ξεκινήσουμε την ημέρα στην Κωνσταντινούπολη από το ιστορικό κέντρο την Πόλης. Θα  επισκεφτούμε το Μπλέ Τζαμί, τον αρχαίο ιππόδρομο, το υδραγωγείο και την Αγιά Σοφιά. Μετά την επίσκεψη στο υδραγωγείο θα ακολουθήσει προαιρετικήκρουαζιέρα στον Βόσπορο διάρκειας περίπου 1,5 ώρας (τοκόστος  ανέρχεται στα 20€ /άτομο).Το απόγευμα θα επισκεφτούμε την κλειστή αγορά Καπαλί Τσαρσί των 4000 μικρών καταστημάτων για να κάνουμε τα ψώνια μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και διασκέδαση.

3η Ημέρα

Πρωινό και αναχώρηση για την επίσκεψη στα Πριγκηπόννησα, όπου θα επισκεφτούμε την Θεολογική σχολή της Χάλκης και τον ναό της Αγίας Τριάδας και από εκεί θα συνεχίσουμε στο επόμενο νησί της Πρίγκηπος του Αϊ Γιώργη του Κουδουνά, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε. Έπειτα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μεσημεριανό. (Το κόστος για το ιδιωτικό καραβάκι είναι 20€/άτομο). Τέλος, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας με ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση και για διασκέδαση.

4η Ημέρα

Την τελευταία ημέρα της εκδρομής μας μετά τον πρωινό γεύμα θα επισκεφτούμε την Μονή της Χώρας με τα υπέροχα ψηφιδωτά, την Παναγία των Βλαχερνών, την Ζωοδόχο Πηγή κι έπειτα τον Ναό της Παναγίας Μπαλουκλί με το θαυματουργό αγίασμα και τα ψάρια του μύθου της Άλωσης της Πόλης και τους τάφους των Πατριαρχών. Αναχώρηση από την Πόλη για την επιστροφή μας στην Καλαμπάκα με τις απαραίτητες στάσεις για ξεκούραση. Άφιξη στον χώρο του ΟΣΕ Καλαμπάκας το βράδυ.

Δήλωση συμμετοχής με τους παρακάτω τρόπους:

6981905371 (Κώστας Λαρίσης)
6981964898 (Νάσος Ανδρέου)
Facebook: Σύλλογος Αδελφοποιημένων Πόλεων Καλαμπάκας
Instagram: @adelfosclub2004
όπου θα μας στείλετε τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, φωτοαντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου σε μορφή pdf και οποία θα πρέπει να συνοδεύονται από γραπτή δήλωση επιθυμίας συμμετοχής στην κρουαζιερα του Βοσπόρου, σε αυτή στα Πριγκηπόννησα ή και στις δύο ΚΑΙ γραπτή δήλωση επιθυμίας τύπου δωματίου (μονόκλινο, δίκλινο ή τρίκλινο)
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr