Συνάντηση του Δημάρχου Μετεώρων Λ. Αβραμόπουλου με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Π. Μαρινάκη

Συνεχίζεται το pressing προς την κυβέρνηση για τα έργα ανασυγκρότησης από τις καταστροφές του Daniel

0 61

Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος όπου συναντήθηκε με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Δήμαρχος Μετεώρων είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού για τη μέχρι σήμερα πορεία υλοποίησης των έργων που έχει αναλάβει ο Δήμος Μετεώρων για την αποκατάσταση ζημιών από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου του 2023 σε δίκτυα υποδομών όπως ύδρευση και οδικό δίκτυο εντός των οικισμών.

Ο κ. Αβραμόπουλος εξέφρασε ακόμη την έντονη ανησυχία των κατοίκων της περιοχής για τις καθυστερήσεις που υπάρχουν όσον αφορά τις ανακοινώσεις των χρονοδιαγραμμάτων για την υλοποίηση των έργων αποκατάστασης σε βασικές οδικές υποδομές που έχουν υποστεί ζημιές από τον Daniel και έχει αναλάβει το Υπουργείο Υποδομών. Επίσης, ο Δήμαρχος Μετεώρων ανέλυσε το όραμα και το πρόγραμμα που υλοποιεί προκειμένου να καλυφθεί ο χαμένος χρόνος του παρελθόντος και παράλληλα να κερδηθεί το μέλλον που θα οδηγήσει σε ένα σύγχρονο, ανθρώπινο και λειτουργικό Δήμο.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ γόνιμο και θετικό κλίμα και συμφωνήθηκε η στενή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών καθώς και η περαιτέρω ενίσχυση της ανοιχτής γραμμής επικοινωνίας για όλα τα ζητήματα της περιοχής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr