Κοντά στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας της Καστανιάς ο Γιώργος Κόφφας

0 54

Τα άτομα της τρίτης ηλικίας είναι ο πολυτιμότερος θησαυρός για τα χωριά μας!!

Είναι τα άτομα που αυτή την εποχή είναι εκεί για εμάς χωρίς εμάς.

Είναι τα άτομα που το βιολογικό τους ρολόι έχει μείνει στην εποχή που ακόμα ήταν νέοι και νέες, που έκαναν όνειρα για την ζωή τους και ακόμα και τώρα με αστείρευτες δυνάμεις είναι τα ίδια άτομα που θα καλλιεργήσουν τους κήπους τους ,που θα καθαρίσουν και θα συντηρήσουν τον δρόμο μπροστά από το σπίτι τους που θα δώσουν ζωή στις επιχειρήσεις των χωριών μας και που καλωσορίζουν εγκάρδια και με το χαμόγελο στα χείλη τους επισκέπτες μας.

Τα χωριά μας χωρίς την τρίτη ηλικία πολύ απλά δεν θα υπήρχαν.

Δεν είναι τυχαίο ότι και μόνο στο άκουσμα της λέξης χωριό η εικόνα που έρχεται στο μυαλό μας είναι αυτή με τις αυλές και τα καφενεία γεμάτα ζωή από αυτά τα υπέροχα πλάσματα.

Παγκόσμια ημέρα της τρίτης ηλικίας σήμερα και η Τοπική Κοινότητα Καστανιάς ως ελάχιστο ευχαριστώ επέλεξε να την περάσει κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους , να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις ,να τους προσφέρει τον καφέ τους και το γλυκάκι τους και να ακούσει τα θέλω τους και τις προσδοκίες τους .

Φυσικά δεν έλειψαν τα πειράγματα μιας και οι κυρίες της φωτογραφίες αισθάνονται πιο νέες από εμένα και δεν το κρύβω ότι είναι.

Για να μην τις χαλάσω το χατίρι για εμάς θα είναι πάντα τα κορίτσια της Καστανιάς που καρτερικά μας περιμένουν για να ξαναγεμίσουμε το χωριό μας!!

Γιώργος Κόφφας
Τοπική Κοινότητα Καστανιάς

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr