Επιστολή Κώστα Πρεβέντη προς τον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητο

0 146

Προς
Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη
Σταγών & Μετεώρων
κ.κ. Θεόκλητο

Σεβασμιώτατε,
Με αισθήματα σεβασμού και βαθιάς εκτίμησης σας απευθύνω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την πρόσφατη επιστολή σας προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με την οποία τον συγχαίρετε για τη συμβολή του στην εξεύρεση προσωρινής λύσης για τη σύνδεση Καλαμπάκας- Διάβας και των παρακείμενων οικισμών.

Η παρέμβασή σας αυτή υπερβαίνει τα στενά όρια μιας απλής έκφρασης ευγνωμοσύνης.

Αντανακλά την υψηλή πνευματική σας ευαισθησία και την αδιαπραγμάτευτη αφοσίωσή σας σστο καλό της κοινωνίας μας, φανερώνοντας το διαρκή σας αγώνα για την πρόοδο και ευημερία του ποιμνίου σας.

Η πρωτοβουλία σας είναι απόδειξη της διαρκούς παρουσίας της εκκλησίας στην καθημερινότητα των ανθρώπων με πρακτικές παρεμβάσεις που γεφυρώνουν τις ανάγκες της κοινωνίας με τις αξίες της πίστης!

Το ποιμαντικό σας έργο σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία αποτελεί φάρο ελπίδας και καθοδήγησης και οι πατρικές σας παρεμβάσεις προσφέρουν αίσθημα ασφάλειας στου κατοίκους της περιοχής.

Η ευαισθησία σας για τα προβλήματα του τόπου μας, καθώς και η διαρκής μέριμνά σας για το κοινό καλό ,αποτελούν φωτεινό παράδειγμα ηγέτη με βαθιά πνευματικότητα ,αλλά και κοινωνική διορατικότητα!

Εύχομαι από καρδιάς ο Κύριος να σας ενισχύει με δύναμη και σοφία ,ώστε να συνεχίσετε το θεάρεστο έργο σας με την ίδια αφοσίωση και έμπνευση.

Με βαθύτατο σεβασμό και εκτίμηση

Κώστας Πρεβέντης
Ειδικός Συνεργάτης
Δημάρχου Μετεώρων

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr