Βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα ο 40χρονος που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα του στον Βόλο

0 223

Νεκρός εντοπίστηκε ο 40χρονος, που τραυμάτισε με ψαροντούφεκο τον πατέρα του πριν από λίγες ημέρες και αναζητούσε η Αστυνομία. Η σορός του 40χρονου άνδρα εντοπίστηκε στη θάλασσα, στην περιοχή Πευκάκια, κοντά στην είσοδο του λιμανιού του Βόλου.

Παράλληλα στην περιοχή Πευκάκια εντοπίσθηκε και το ηλεκτρικό ποδήλατο με το οποίο μετακινούνταν τελευταία ο 40χρονος ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε κλινική τρεις φορές. Είχε διαγνωστεί με ψύχωση και διαταραχή προσωπικότητας, με αποτέλεσμα να έχει αρκετά συχνά βίαια ξεσπάσματα.

Άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου βρέθηκαν αμέσως στην περιοχή και περισυνέλεξαν τη σορό την οποία διασώστες του ΕΚΑΒ, παρέλαβαν και μετέφεραν στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα προκύψουν μετά τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση είχε σημειωθεί το πρωί της Τρίτης και έκτοτε ο δράστης παρέμενε άφαντος ενώ ο 69χρονος πατέρας, που δέχθηκε την επίθεση με καμάκι και στο στήθος, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.
Η αντίδραση του πατέρα όταν δέχθηκε επίθεση

Ο 69χρονος, που δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση από τον γιο του, διατήρησε την ψυχραιμία του και ενώ η μεταλλική βέργα ήταν καρφωμένη στο κεφάλι του, παρέμεινε συγκλονιστικά ψύχραιμος. Σύμφωνα με το TheNewspaper πρόλαβε ακόμη και να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς, προτού διακομισθεί στο νοσοκομείο.

newsbeast.gr

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr