Ερώτηση Βελόπουλου για το Νοσοκομείο Τρικάλων: Συγγενείς ασθενών αγοράζουν γάζες, πάμπερς, αλοιφές

0 342

ΕΡΩΤΗΣΗ Του: Βελόπουλου Κυριάκου, Προέδρου Κόμματος, Βουλευτή Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών

ΠΡΟΣ: Τον κ. Υπουργό Υγείας

ΘΕΜΑ: «Προβλήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων»

Κύριε Υπουργέ,

Σύμφωνα με ενημέρωση συγγενών ασθενών που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, οι ελλείψεις αναλώσιμων υλικών είναι πολύ μεγάλες.

Καταγγέλλουν οι ως άνω ότι αγοράζουν οι ίδιοι μεταξύ άλλων γάζες, επιθέματα, αλοιφές, πάμπερς, υποσέντονα για τους ασθενείς τους, ενώ είναι ασφαλισμένοι στον ΕΟΠΥ, πληρώνουν από το στέρημά τους αποκλειστικές νοσοκόμες για την περίθαλψη των αρρώστων, καθώς επίσης περιμένουν ανεξήγητα μεγάλο χρονικό διάστημα τη διάγνωση από το ιατρικό προσωπικό.

Ζητούν οι ως άνω από την Πολιτεία: 1) να εξοπλίσει, όπως οφείλει το νοσοκομείο της πόλης τους, με τα απαραίτητα ιατροφαρμακευτικά υλικά, 2) να καλύψει τυχόν ελλείψεις στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, 3) να λειτουργήσει, όπως οφείλεται, από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου η έγκαιρη διάγνωση των ιατρικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς, έτσι ώστε αφενός να μην επιβαρύνονται οικονομικά οι συγγενείς τους και αφετέρου να μη βρίσκονται μπροστά σε τραγικά γεγονότα.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Σε ποιες ενέργειες προτίθεστε να προβείτε, ώστε να ικανοποιηθούν τα παραπάνω αιτήματα για την εύρυθμη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων;

Ο ερωτών Βουλευτής

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr