Ευχαριστήριο από τις ορχήστρες “Μουσικοί του Δρόμου” και “Λαϊκά Περασματα ” για την συμμετοχή τους στο Μετέωρα Τέχνης 2024

0 134

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από τις ορχήστρες “Μουσικοί του Δρόμου” και “Λαϊκά Περασματα ” για την συμμετοχή μας στο Μετέωρα Τεχνης 2024.

Ευχαριστουμε θερμά τον Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων κ.κ. Αβραμόπουλο Λευτέρη και ιδιαίτερα την υπεύθυνη Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κα Λίλα Νανη Μπαντέκα που μας επέλεξαν να συμμετεχουμε στο Μετέωρα τέχνης 2024 βάζοντας κι εμείς ένα μικρό λιθαράκι για την ανάδειξη και την ανάπτυξη της πολιτιστικής κληρονομιάς αυτού του τόπου σε συνάρτηση με τις φυσικές του ομορφιές.

Ευχαριστούμε τους Προέδρους όλων των χωριών που επισκεφθήκαμε για την φιλοξενία τους. Προσφεραν κι αυτοί με τη σειρά τους, το χρόνο, τη γνώση, την εμπειρία και την ψυχή τους για την επιτυχία των εκδηλώσεων αυτών. Ευχαριστουμε όλον τον κόσμο που συναντήσαμε στις κατά τόπους συναυλίες μας για την προσέλευση τους, τον ενθουσιασμό και τη συμμετοχή με τα οποία μας περιέβαλλαν.

Ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση μιας συλλογικης- ομαδικής προσπάθειας με στόχο και σκοπό αξέχαστες μουσικές βραδιές.

Θα ήθελα να ευχαριστήσουμε όλα τα μέσα ΜΜΕ που μας στήριξαν με την εξαιρετική και έμπειρη δημοσιογραφική τους κάλυψη στις εμφανίσεις μας .

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βαγγέλη Τζοβαρα και Νέστορα Καραγιάννη για την ηχητική κάλυψη και τον φωτισμό.

Με εκτίμηση.

Οι συντελεστές: Κωνσταντία Λάσκου (τραγούδι), Ευάγγελος Μπαρμπαρούσης ( τραγούδι – κιθάρα), Άρης Φαλιαγκας (τραγούδι ), Θέμης Φαλιαγκας (τραγούδι), Μιχάλης Παλμουτσης ( μπουζούκι), Θωμάς Τάγκος (μπουζούκι), Παναγιώτης Μαγκλάρας (πλήκτρα), Δημήτρης Λατσάρας( κιθάρα), ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Κων/νος Δριτσελης (τρομπέτα – Ηλ.Μπασο), ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ Μαυραντζας Θωμάς (τύμπανα).

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr