Ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων στηρίζει την παραίτηση Ηλιόπουλου

0 175

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία εκφράζει, με ευρεία πλειοψηφία, την πλήρη στήριξή της στην απόφαση του  βουλευτή Επικρατείας  Όθωνα Ηλιόπουλου να παραιτηθεί από το βουλευτικό του αξίωμα, προκειμένου η έδρα του να ανατεθεί  στον έτερο εκπρόσωπο του απόδημου ελληνισμού Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη.

Επιπρόσθετα,   σε μια εποχή  όξυνσης των προβλημάτων της ελληνικής  κοινωνίας από την εφαρμογή των  ανάλγητων πολιτικών της σημερινής κυβέρνησης, η παρουσία του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Βουλή, εκεί που δίνονται θεσμικά οι κορυφαίες πολιτικές μάχες, κρίνεται επιβεβλημένη.

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας και οι  έδρες του,  σχετίζονται άμεσα με το κόμμα και οι βουλευτές που αναδεικνύονται μέσα από αυτό, οφείλουν να υπηρετούν με υπευθυνότητα και σεβασμό τις ιδέες και τις πολιτικές του θέσεις.

Η δρομολόγηση  διαφορετικών εξελίξεων θα ήταν αντίθετη προς τις αρχές της συμμετοχικής δημοκρατίας και  της συλλογικής ευθύνης   που πρεσβεύει η Αριστερά και η Προοδευτική Παράταξη.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr