ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ: “Κε Ράντο ράβετε κουστούμι επικεφαλή ξηλώνοντας του Δημάρχου;;;;”

0 665

Κε Ράντο σε ραδιοφωνική σας συνέντευξη σχολιάσατε την επικαιρότητα και θα θέλαμε να καταθέσουμε τις διαπιστώσεις μας , μιας και αναφερθήκατε και σε εμάς .

1) Διαπιστώνουμε πλήρη ταύτιση , χρησιμοποιώντας την ίδια φρασεολογία, με την θέση της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα του «ΑΘΛΟΥ» σε πλήρη αντίθεση με την δημοτική ομάδα στην οποία ανήκατε και τον Δήμαρχο.

Σαφώς και προηγηθήκαμε λόγω της θεσμικής μας ιδιότητας, σας ευχαριστούμε όμως που ασπάζεστε τις πολιτικές μας και μάλιστα δημόσια σε ραδιόφωνο.

 

2) Διαπιστώνουμε επίσης πλήρη ταύτιση αναφορικά με την εμπλοκή τρίτων όπως Κος Αβραμόπουλος,Κος Ζιώγας και Κος Καρακώστας στα του Βράχου Καστρακίου , λέγοντας ότι κακώς έγινε ότι έγινε από τους προαναφερθέντες κυρίους , οι οποίοι μάλιστα έχουν και θεσμικό ρόλο και θα έπρεπε να είχε λυθεί το θέμα στην Γενική συνέλευση και να μην έπαιρνε διαστάσεις.

Ενώ λοιπόν συμφωνείται απόλυτα στα δύο αυτά θέματα με την αντιπολίτευση αισθανόμενος την ανάγκη να προβληθείτε ως τρίτος πόλος, επιτίθεστε αφοριστικά και χωρίς αιτιολόγηση στην αντιπολίτευση.

Εμείς σας καλωσορίζουμε στο πεδίο της πολιτικής , θα θέλαμε όμως σε μελλοντική σας συνέντευξη να μάθουμε και τις απόψεις σας για τα θέματα που έχουμε διαφωνήσει ως αντιπολίτευση (Μελέτες Daniel , Αναθέσεις Daniel ,

Κόστος μελετών κόμβων, Εμμονή στην παραπολιτική και μεταπολιτική και όχι στην πολιτική , Υπερβολικές σπατάλες για προσωπική προβολή του Δημάρχου κ.τ.λ.) μιας και τα δύο προαναφερθέντα θέματα αποτελούν προνομιακό σας πεδίο λόγω της προηγούμενης θητείας στον Δήμο (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού).

 

Τέλος θα θέλαμε σας πούμε ότι η αντιπολίτευση εκτελεί τα καθήκοντά της με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών και δεν θα στρώσει με ροδοπέταλα το δρόμο για να βγείτε μπροστά ως ένας ακόμη "μεσσίας του Δήμου μας;.

Κύριε Ράντο ξέρουμε πως για να φας ψάρι, πρέπει να βραχείς κιόλας και εμείς το κάνουμε κάθε μέρα στην πράξη, κάθε μέρα στον αγώνα, το κάναμε στις 08/10/2023 σε αντίθεση με εσάς, γιατί άραγε;

Το 2028 θα είμαστε πάλι εκεί και αν τελικά κάνετε πράξη το όνειρο σας και κατεβείτε ως επικεφαλής δημοτικής παράταξης καλώς να έρθετε να αναμετρηθούμε όλοι μας με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου μας.

Μέχρι τότε σκεφτείτε άλλο τρόπο να το επιτύχετε αυτό.

Για μία ακόμη μια φορά σας ευχαριστούμε που στηρίξατε δημόσια τις πολιτικές μας απόψεις.

Καλό 15αυγουστο και Χρόνια πολλά.

 

ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Μετεώρων

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr