Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ υπερήφανος υποστηρικτής του αλπινιστή Θωμά Νταβαρίνου

Από τις κορυφές των Αγράφων στις κορυφές του Κόσμου

0 92

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το πιο βραβευμένο ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό στον κόσμο, με υπερηφάνεια και αφοσίωση, στηρίζει τις προσπάθειες ατόμων που καταφέρνουν να ξεπερνούν τα όρια και να διαπρέπουν στους τομείς τους. Στο πλαίσιο αυτό, το ΘΕΟΝΗ είναι υπερήφανος υποστηρικτής του αλπινιστή Θωμά Νταβαρίνου, ο οποίος έγραψε ιστορία κατακτώντας το Nanga Parbat.

Το Nanga Parbat, το τρίτο πιο δύσκολο βουνό στον κόσμο και το ένατο ψηλότερο, με ύψος άνω των 8.000 μέτρων, είναι γνωστό για την επικινδυνότητα και την πρόκληση που αντιπροσωπεύει. Μέχρι σήμερα, κανένας άλλος Έλληνας δεν έχει επιχειρήσει να κατακτήσει αυτή την κορυφή. Ο Θωμάς Νταβαρίνος, με την ανυπέρβλητη θέληση και την αφοσίωση του, κατάφερε να φέρει εις πέρας αυτό το τιτάνιο εγχείρημα, γράφοντας το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ελληνικής ορειβασίας.

Το επίτευγμα αυτό δεν είναι μόνο ένα προσωπικό κατόρθωμα του Θωμά, αλλά και εθνικό καμάρι, καθώς η κατάκτηση του Nanga Parbat αποτελεί αδιαμφησβήτητα μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στην ελληνική ορειβατική ιστορία. Η αφοσίωση και η αντοχή του Θωμά, σε συνδυασμό με την απίστευτη δυσκολία και τον κίνδυνο του εγχειρήματος, τον καθιστούν έναν από τους σημαντικότερους αλπινιστές της γενιάς του. Την αναγνώριση αυτή υποστήριξε και η κα Καλλιόπη Κόνη, η σύζυγος του αείμνηστου Αντώνη Συκάρη, του κορυφαίου αλπινιστή, υποδέχοντάς τον στο αεροδρόμιο μετά την επιστροφή του.

Η διαδρομή του Θωμά ξεκινά από την κορυφή των Αγράφων, τον τόπο καταγωγής του και τον τόπο από όπου αναβλύζει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ. Από την καρδιά της ελληνικής φύσης, μέχρι την κορυφή του κόσμου, το ΘΕΟΝΗ ήταν αδιάκοπα δίπλα του, προσφέροντας τη δύναμη και την καθαρότητα που χρειάζονται οι μεγάλες προσπάθειες.

Με την υποστήριξη στο Θωμά Νταβαρίνο, το ΘΕΟΝΗ επιβεβαιώνει την δέσμευσή του να βρίσκεται στο πλευρό εκείνων που τολμούν, αγωνίζονται και διαπρέπουν, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο. Η φιλοσοφία της ΘΕΟΝΗ ΑΕ, άλλωστε, είναι να ενθαρρύνει και να υποστηρίζει τις προσπάθειες που κάνουν τη διαφορά, ως παράγοντα ανάπτυξης της κοινωνίας μας.

 


ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό

Το ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό Ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό με πάνω από 100 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας και ΓεύσηςΑναβλύζει από φυσική πηγή, σε υψόμετρο 1100 μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμειξη, επιβάρυνση ή διεργασία, διατηρώντας έτσι αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το οποίο διακρίνεται για το pH του με τιμή 8, συνεχίζει δυναμικά την ανοδική του πορεία, τόσο στις προτιμήσεις των καταναλωτών όσο και στις αξιολογήσεις των ανώτατων επαγγελματιών της Γεύσης και της Γαστρονομίας.

 

ΘΕΟΝΗ Α.Ε.

Η ΘΕΟΝΗ Α.Ε. εισέρχεται δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013 με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το οποίο εμφιαλώνεται σε μια υπερσύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης, με έδρα το χωριό Βατσουνιά, στο Μουζάκι του νομού Καρδίτσας. Με γνώμονα την παροχή ενός ποιοτικού προϊόντος, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, βασικός στόχος και σταθερή επιδίωξή της είναι η βιώσιμη ανάπτυξη, η επίτευξη αειφορίας και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Νέες επενδύσεις έχουν αυξήσει την παραγωγική δυνατότητα της εταιρείας, ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση και έχουν δημιουργήσει νέες προοπτικές για την επέκταση του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr