Επενδύοντας στο Μέλλον: Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ δίπλα στους νέους που αρίστευσαν σε διεθνείς διαγωνισμούς

0 52

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό στον κόσμο, με υπερηφάνεια και αφοσίωση, στηρίζει τις προσπάθειες των Ελλήνων μαθητών σε διεθνείς διαγωνισμούς, εκπροσωπώντας τη χώρα μας με τον καλύτερο τρόπο. Ο λόγος για τους μαθητές Μιχαήλ και Κυριάκο Τσουρέκα που κατέκτησαν σημαντικές διακρίσεις σε δύο κορυφαίους διεθνείς μαθηματικούς διαγωνισμούς, αποδεικνύοντας ότι η Ελλάδα μπορεί να ξεχωρίζει στον τομέα των μαθηματικών.

Στην 65η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα, ο Κυριάκος Τσουρέκας, βραβεύτηκε με Χρυσό Μετάλλιο, αναδεικνύοντας το ταλέντο του αλλά και την σκληρή προετοιμασία και αποφασιστικότητά του. Η ελληνική αποστολή απέσπασε συνολικά έξι μετάλλια (1 χρυσό, 2 ασημένια και 3 χάλκινα) ανάμεσα σε 108 χώρες και 609 συμμετέχοντες. Με τη σημαντική αυτή διάκριση, ο Κυριάκος κατάφερε να φέρει για την Ελλάδα το 5ο Χρυσό μετάλλιο στην ιστορία της συμμετοχής της Ελλάδας από το 1975.

Η 28η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων πραγματοποιήθηκε από 25 έως 30 Ιουνίου 2024 στην Αττάλεια της Τουρκίας, με συμμετοχή 135 μαθητών από 22 χώρες. Ο νεαρός Μιχάλης Τσουρέκας, για δεύτερη φορά, διακρίθηκε με Αργυρό Μετάλλιο, επιβεβαιώνοντας τη συνέπεια και την αφοσίωσή του στο μαθηματικό τομέα. Η ελληνική ομάδα σε αυτό το διαγωνισμό κατέκτησε συνολικά πέντε μετάλλια (1 αργυρό και 4 χάλκινα). 

Η επιτυχία των νεαρών Κυριάκο και Μιχάλη Τσουρέκα σε διεθνείς διαγωνισμούς μας γεμίζει περηφάνια, αλλά και ενισχύει την πεποίθησή μας ότι η υποστήριξη της εκπαίδευσης και της νεολαίας είναι επένδυση για το μέλλον. Η δέσμευση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΘΕΟΝΗ να βρίσκεται στο πλευρό αυτών που προσπαθούν και διαπρέπουν είναι σταθερή και αδιάκοπη. 

 

ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό

Το ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό Ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό με πάνω από 100 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας και ΓεύσηςΑναβλύζει από φυσική πηγή, σε υψόμετρο 1100 μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμειξη, επιβάρυνση ή διεργασία, διατηρώντας έτσι αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το οποίο διακρίνεται για το pH του με τιμή 8, συνεχίζει δυναμικά την ανοδική του πορεία, τόσο στις προτιμήσεις των καταναλωτών όσο και στις αξιολογήσεις των ανώτατων επαγγελματιών της Γεύσης και της Γαστρονομίας.

 

ΘΕΟΝΗ Α.Ε.

Η ΘΕΟΝΗ Α.Ε. εισέρχεται δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013 με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το οποίο εμφιαλώνεται σε μια υπερσύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης, με έδρα το χωριό Βατσουνιά, στο Μουζάκι του νομού Καρδίτσας. Με γνώμονα την παροχή ενός ποιοτικού προϊόντος, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, βασικός στόχος και σταθερή επιδίωξή της είναι η βιώσιμη ανάπτυξη, η επίτευξη αειφορίας και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Νέες επενδύσεις έχουν αυξήσει την παραγωγική δυνατότητα της εταιρείας, ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση και έχουν δημιουργήσει νέες προοπτικές για την επέκταση του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr