Ευχαριστήριο του Προέδρου Τ.Κ. Αγναντιάς – Σταγιάδων Βασίλη Παππά

0 341

Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου προς την Διοίκηση,τα Στελέχη και τους Πυροσβέστες των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Καλαμπάκας και Τρικάλων καθώς και προς τους πιλότους των εναέριων μέσων που συμμετείχαν στην άμεση κατάσβεση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε χτες το απόγευμα σε δασική έκταση στην Αγναντιά.

Ακόμη, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων, κ. Αβραμόπουλο Λευτέρη και στην Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Ντιντή Χρύσα για την άμεση επικοινωνία τους με τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας για την αποστολή 3 πυροσβεστικών αεροσκαφών στο σημείο της πυρκαγιάς αλλά και σε όλη την Δημοτική Αρχή του Δήμου Μετεώρων που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο σημείο με υδροφόρες για να βοηθήσει στο έργο της κατάσβεσης υπό την παρουσία των αντιδημάρχων κ. Τσιούκα Νικολάου, κ. Χαλατσάκη Πολυζώη και κ. Καψάλη Αθανασίου και του Δημοτικού Συμβούλου κ. Θεμέλη Σπύρου.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Αστυνομική Διεύθυνση Δήμου Μετεώρων για τη συμμετοχή της στον συντονισμό της επιχείρησης.

Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αγναντιάς-Σταγιάδων,

Παππάς Βασίλειος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr