Ευχαριστίες στο Δήμο Μετεώρων από το Προσκοπικό Κέντρο «ΕΛΤΣΑ – Γρηγόρης Καρανάσιος»

0 116

Κλιμάκιο του Προσκοπικού κέντρου «ΕΛΤΣΑ – Γρηγόρης Καρανάσιος» και των παλαιών προσκόπων Τρικάλων επισκέφτηκε το κτίριο του Δημαρχείου του Δ. Μετεώρων θέλοντας να ευχαριστήσουν θερμά :

 

Πρωτίστως και ιδιαίτερα τον κ. Δημήτριο Αβραμόπουλο Δήμαρχο Δ. Μετεώρων, για τον εναγκαλισμό και την στήριξη του προσκοπικού έργου που  προσφέρει το Προσκοπικό μας κέντρο.

 

Τον κ. Δημήτριο Χύμα Αντιδήμαρχο ορεινού όγκου περιφέρειας τομέα Ασπροποτάμου – Καστανιάς 

 

Τον κ. Νικόλαο Τσιούκα Αντιδήμαρχο Εύρυθμης λειτουργίας 

 

Τον κ. Δημήτριο Μπαμπούκα (Ξυλουργικές εργασίες)

 

Τον κ. Μιχάλη Ζήκο (Χωματουργικές εργασίες) , για την ανταπόκρισή τους, την βοήθεια και την πολύτιμη στήριξή τους, καθ’ ένας από την πλευρά του, στην άμεση αποκατάσταση του δρόμου, προς τις εγκαταστάσεις του Προσκοπικού μας κέντρου, από τις ζημιές του Daniel καθώς και στην εύρυθμη λειτουργία του κέντρου.

 

Με την αρωγή τους δίνεται η δυνατότητα στα νεαρά μέλη της κοινωνίας μας να έρθουν σε επαφή με τις αρχές και τα ιδεώδη του προσκοπισμού, μέσα από την επαφή τους με την φύση και να τους προσφέρεται  μια διέξοδος ωφέλιμη και δημιουργική.

 

Προσπαθώντας να συνεισφέρουμε και εμείς από την πλευρά μας στην ανάπτυξη της περιοχής, δηλώνουμε πως θα είμαστε δίπλα τους σε ότι μας ζητηθεί, στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας. 

 

Τους ευχαριστούμε και πάλι, τους ευχόμαστε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία  και προσδοκούμε ότι η συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΕΛΤΣΑ – Γρηγόρης Καρανάσιος»                                                                    

                                               

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr