Ευχαριστήριο του Άθλου Καλαμπάκας για την επιτυχία του 1ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου για την Χρύσα, την Αναστασία και την Θώμη

0 317

Το πρώτο ποδοσφαιρικό τουρνουά του Άθλου Καλαμπάκας αφιερωμένο στα κορίτσια μας Χρύσα – Αναστασία – Θώμη (ΧΑΘ) πέρασε στην ιστορία.

Ένα τουρνουά που γεννήθηκε για έναν ιερό σκοπό, ένας σκοπός ο οποίος μέσα απ’ το ποδόσφαιρο και τη φωνή που έχει στη κοινωνία, αποσκοπεί να συμβάλλει στη προσπάθεια για δικαιοσύνη. Το τουρνουά αυτό, που είχε απόλυτη επιτυχία, για να φτάσει μέχρι εκεί βασίστηκε σε δύο σημαντικές αρχές: Στη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και τον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ.

Ως ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ θέλουμε να ευχαριστήσουμε πρώτα απ’ όλα τους ανθρώπους που χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν εφικτό. ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΑΣ! Γονείς των παιδιών αλλά και φίλους του συλλόγου που στάθηκαν αρωγοί δίπλα μας και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες συμβάλανε στην άρτια οργάνωση και λειτουργία του τουρνουά.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αθανάσιο Μπουτζιώλη, πρόεδρο της ΕΠΣ Τρικάλων, τον Αθανάσιο Ξάφο, Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο σε θέματα Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Θεσσαλίας, την Πηνελόπη Μαγκούρα, αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Μετεώρων και τον Σωτήρη Παπαχρήστο, επικεφαλή της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Μετεώρων, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Αρωγοί πάντα σε ότι κάνουμε η εταιρεία ΘΕΟΝΗ, η εταιρεία ΚΛΙΑΦΑ και ο Χρήστος Κοντογούλας που προσέφεραν τα νερά, τους χυμούς και τις μπανάνες και τους ευχαριστούμε θερμά.

Συνεχίζοντας ευχαριστούμε θερμά για την εθελοντική τους συμμετοχή τον Βασίλη Τσιαντίκο για τις υπέροχες βόλτες των παιδιών με τα ποδήλατα, την Χριστίνα Ντρούγια και τον Βασίλη Θεοδώρου για την εκπαίδευση των παιδιών στην αναρριχητική πίστα και φυσικά την Δήμητρα Κανάτα και την υπέροχη χορευτική ομάδα της που διασκέδασε το κοινό στο γήπεδο Καλαμπάκας.

Φυσικά σε ένα αθλητικό γεγονός πάντα το πρώτο μέλημα μας είναι η ασφάλεια όλων και εδώ θα ευχαριστήσουμε τους δύο γιατρούς, τον Νάσο Ανδρέου και τον Θοδωρή Βατίστα για την ιατρική κάλυψη των αγώνων.

Τους Βασίλη Μπερντέ, Λευτέρη Μπαούτη και Χρήστο Κρίτσα για την διαιτησία των αγώνων, θερμά τους ευχαριστούμε για την εθελοντική τους συμμετοχή.

Για να φτάσουμε φυσικά στην άρτια διοργάνωση των αγώνων, έπρεπε να δημιουργηθούν και οι κατάλληλες γηπεδικές συνθήκες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπεύθυνο του δημοτικού σταδίου Καλαμπάκας Χρήστο Αντωνίου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέσα Ενημέρωσης για την προβολή του τουρνουά.

Ευχαριστούμε θερμά τις ακαδημίες, τους προπονητές τους και τους μικρούς αθλητές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Θα είμαστε δίπλα τους σε κάθε αντίστοιχο “κοινωνικό σκοπό”.

Τέλος το πιο μεγάλο ευχαριστώ στα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. Στα παιδιά του Άθλου που τρεις μέρες στάθηκαν επάξια, αντιπροσωπεύοντας με σεβασμό και πάθος στους αγωνιστικούς χώρους τον σύλλογό μας.

Ραντεβού του χρόνου σε ένα τουρνουά που θέλουμε να γίνει θεσμός. ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ.

Από τον ΑΘΛΟ Καλαμπάκας, καλό καλοκαίρι σε όλους!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr