Η νύχτα έγινε μέρα… στον Άγιο Δημήτριο Καλαμπάκας – Νέα εθελοντική δράση με δωρεά λαμπτήρων LED

0 1.367

Συνεχίζονται οι εθελοντικές δράσεις στον Άγιο Δημήτριο Καλαμπάκας από ανθρώπους του χωριού για το καλό του τόπου τους!

Την Κυριακή από νωρίς το πρωί οι συντοπίτες ηλεκτρολόγοι Χρήστος Γιαννάκης και Παναγιώτης Γιαννάκης από την γνωστή Εταιρία ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑΣΤΑΣΗ Ο.Ε με έδρα τα Τρίκαλα, τοποθέτησαν με προσωπική εργασία, δωρεάν λάμπες LED, στον κεντρικό φωτισμό  ( σε όλες τις κολώνες ), στην πλατεία αλλά και σε κάποια σημεία του Αγίου Δημητρίου που υπήρχε πρόβλημα, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό και να αξίζει την όποια κούραση!

Επίσης στις σημερινές εργασίες έγινε συντήρηση και διόρθωση των προβολέων που φωτίζουν τους ιδιαίτερους βράχους του χωριού που είχε προμηθεύσει η Π.Ε Τρικάλων και χωρίς κόστος είχαν τοποθετηθεί από τον Χρήστο Γιαννάκη και την ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑΣΤΑΣΗ.

Παρόντες και βοηθοί στις εργασίες των ηλεκτρολόγων Χρήστου και Παναγιώτη Γιαννάκη, ο πρόεδρος της Τ.Κ κ. Λάμπρος Τζιλίνης που από την στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του προσπαθεί με πολλές επαφές και προσωπική εργασία οτι καλύτερο για το χωριό του, ο Βασίλης Ντόβας που δεν λείπει από καμία δράση και ο Ευθύμιος Θεοδοσίου.

Οι εθελοντικές δράσεις συνεχίζονται στον Άγιο Δημήτριο και το χωριό αποκτά με την προσπάθεια όλων, την αίγλη που του αξίζει.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr