Συμπολίτης μας υποδέχεται τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτη Σχοινά στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Qubber Industrial Inspection Systems στο Βόλο

0 270

Επίσκεψη στην εταιρεία Qubber Industrial Inspection Systems στο Βόλο  πραγματοποίησε το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής  Επιτροπής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς. 

Κατά την επίσκεψη του ο κ. Σχοινάς ενημερώθηκε από τον Managing Director της  Qubber κ. Σωτήρη Μπέκο για το αντικείμενο της εταιρείας, την πορεία και τις  προοπτικές εξέλιξής της, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ξενάγηση σε όλους  τους χώρους της.

Παρουσίαση της εταιρείας στο χώρο συσκέψεων 

Ο κ. Σχοινάς δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις της Qubber, αλλά  ακόμη περισσότερο από την τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει και την διείσδυσή  της στην ελληνική και ξένη βιομηχανία. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον του προκάλεσε το  γεγονός ότι η QUBBER είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία κατασκευής  ολοκληρωμένων συστημάτων οπτικών ελέγχων στη βιομηχανική παραγωγή. 

Τονίζουμε στο σημείο αυτό ότι η QUBBER συμμετείχε σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ και  αποτέλεσε προσωπική επιλογή του κ. Σχοινά η επίσκεψη σε αυτή.  

Ο κ. Μπέκος από την άλλη, εξέφρασε στον κ. Σχοινά την μεγάλη τιμή και χαρά που  προκάλεσε σε όλους τους ανθρώπους της εταιρίας η επίσκεψη του Αντιπροέδρου  της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Σίγουρα, αυτή αποτελεί ένα είδος δικαίωσης της  πολύχρονης προσπάθειας που καταβάλλει όλο το προσωπικό της QUBBER, σε  έναν τομέα υψηλής τεχνολογίας και συνεχούς εξέλιξης.

Ο κ. Μαργαρίτης Σχοινάς στον χώρο παραγωγής 

Ξενάγηση στο τμήμα software

Η Qubber είναι μια εταιρεία τεχνολογίας, με έτος ίδρυσης το 2005, απολύτως  εξειδικευμένη στη σχεδίαση και κατασκευή ολοκληρωμένων συστημάτων  Μηχανικής Όρασης για τον in-line ποιοτικό έλεγχο πλήθους προϊόντων στις  γραμμές παραγωγής. Η τεχνολογική αρτιότητα των συστημάτων σε συνδυασμό με  την υψηλή σχέση απόδοσης προς κόστος, καθώς και η σχέση εμπιστοσύνης που  καλλιεργούμε με τους πελάτες μας είναι οι παράγοντες που μας κάνουν να  ξεχωρίζουμε.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr