Σοβαρά επεισόδια στην Αλίαρτο με Ρομά – Άνοιξαν το κεφάλι του δημάρχου

0 497

Σοβαρά επεισόδια με Ρομά σημειώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (14/11) στην Αλίαρτο κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας όταν έκλεισαν και πάλι το δρόμο για το χαμό του 17χρονου Χρήστου.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Ντασιώτης προσπάθησε να τους πείσει να ανοίξουν το δρόμο και δέχτηκε μπουκάλι στο πρόσωπο. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου για τις πρώτες βοήθειες από όπου αποχώρησε μπανταρισμένος καθώς του τοποθετήθηκαν ράμματα!

Κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την παθητική στάση της αστυνομίας που επέτρεψε να κλείσει για δεύτερη φορά ο κεντρικός δρόμος Θηβών Λιβαδειάς, αλλά και να δημιουργήσουν μια επικίνδυνη κατάσταση με τις φωτιές που άναψαν τόσο στην Αλίαρτο όσο και στο Πυρί.

Κάποιοι έκαναν λόγο για κατάλυση του κράτους, όπως και ο κ. Ντασιώτης που αναρωτήθηκε στην κάμερα τους STAR Κεντρικής Ελλάδας, ποιο είναι το ενοχικό σύνδρομο που απαγορεύει στην αστυνομία να επέμβει για να προστατεύσει ανθρώπους και περιουσίες.

Θυμίζουμε ότι ο 41χρονος αστυνομικός, από το όπλο του οποίου έπεσε θανάσιμα τραυματισμένος ο 17χρονος, πήρε προθεσμία να απολογηθεί την προσεχή Πέμπτη, ενώ μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης, θα γίνει και η κηδεία του αδικοχαμένου νεαρού.

lamiareport.gr

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr