Μαρία Χουλιάρα: Με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο βγαίνουμε μπροστά και διεκδικούμε αυτό που αξίζει ο δήμος Μετεώρων και τα χωριά μας

0 426

Μία ακόμη δραστήρια γυναίκα, μητέρα και εργαζόμενη του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ, η Μαρία Χουλιάρα – Χρυσικού κάτοικος των Αμπελίων Καλαμπάκας, ζητά την ψήφο μας στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου προκειμένου, τόσο εκείνη, οσο και ο Λευτέρης Αβραμόπουλος να αγωνιστούν για το καλό του Δήμου Μετεώρων και των χωριών που έχουν πολλά προβλήματα.

Η Μαρία Χουλιάρα – Χρυσικού Υποψήφια στην Τ.Κ. Κλεινοβού, μόνιμος κάτοικος των Αμπελίων με την οικογένεια της και Γεωργοκτηνοτρόφος στο επάγγελμα, γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα της περιοχής τα οποία παραμένουν άλυτα και συνεχώς μεγαλώνουν!

Η ίδια με τον συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ και τον Λευτέρη Αβραμόπουλο θα αγωνιστούν για ένα καλύτερο αύριο για όλο τον Δήμο Μετεώρων και αναφέρει:

…βγαίνουμε μπροστά και διεκδικούμε αυτό που αξίζει ο δήμος Μετεώρων και τα χωριά μας . Διαθέτουμε όραμα , εμπειρία, πρόγραμμα, καθαρή ματιά ικανότητα και θέληση για να κάνουμε το δήμο Μετεώρων και τα χωριά μας όπως μας αξίζει να είναι.Ενας δήμος πρότυπο για όλους θέλουμε και μπορούμε να φτιάξουμε ένα δήμο καλύτερο για όλους μας ένα δήμο με τον άνθρωπο στο επίκεντρο. Ο συνδυασμός μας αποτελείται από μια ομάδα που θα ακούει και θα σέβεται κάθε πολίτη ,που θα είναι η φωνή του όπως οφείλει. να κάνει κάθε δημοτική αρχή!!!!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr