Ένα απόγευμα με πολλά παιδικά χαμόγελα και παιχνίδια στη Διάβα

0 1.736

Έπεσε η αυλαία των καλοκαιρινών ενοριακών δραστηριοτήτων 2023 που διοργάνωσε και φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ενορία μας.

Την Κυριακή 27 Αυγούστου 2023 η ενορία μας προσκάλεσε όλα τα παιδιά της Διάβας και όποια άλλα επιθυμούσαν σε ένα απογευματινό με παιχνίδια στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Διάβας. Τα παιδιά προσήλθαν μαζί με τους γονείς τους και με μεγάλη χαρά ετοιμάστηκαν για τα παιχνίδια της γειτονιάς. Το μαντηλάκι, η καμάρα, το λαστιχάκι, τα κεραμιδάκια, οι αγώνες δρόμου με αυγά σε κουτάλι, οι τσουβαλοδρομίες και τα μήλα, ήταν τα παιχνίδια που συμμετείχαν με πολλή κέφι και ζωντάνια οι μικροί και μεγάλοι μας φίλοι. Έπαιξαν, διασκέδασαν και τα έδωσαν όλα σε μία ατμόσφαιρα γέλιου και χαράς. Και τα καλύτερα ήρθαν στο τέλος… μπαλονάκια με νερό και άχνη. Εκεί να δείτε πόλεμος που έγινε. Ο πιο θεαματικός νερο – πόλεμος και αχνο – πόλεμος. Ούτε ο ιερέας της ενορίας δεν την γλύτωσε..

Υπεύθυνη διοργάνωσης των παιχνιδιών ήταν η Παιδαγωγός και συνεργάτιδα του ενοριακού έργου κα. Λένα Λίτσιου μαζί με τα μεγάλα παιδιά του Κατηχητικού.

Θερμά ευχαριστούμε την κα. Λένα Λίτσιου που πάντοτε συμβάλλει με καλοσύνη και με τις δυνάμεις της στο νεανικό ενοριακό έργο, καθώς και τα παιδιά του κατηχητικού που έχουν ήδη ξεκινήσει να έχουν ενεργό ρόλο στο ενοριακό έργο. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Κοινότητας Διάβας κ. Φώτη Αλέκο για την παραχώρηση του χώρου και την παροχή βοήθειας στη διοργάνωση των παιχνιδιών. Ευχαριστούμε τον Επικεφαλή της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μετεώρων κ. Λευτέρη Αβραμόπουλο για την προσφορά όλων των γλυκισμάτων και σνακς που προσφέρθηκαν σε όλα τα παιδιά. Ευχαριστούμε τον κ. Κλεάνθη Ζήμο για την παραχώρηση ηχείου και μικροφώνου που χρειάστηκε στα παιχνίδια. Ευχαριστούμε τα παιδιά που μας δίνουν πάντοτε πολλά από το χαμόγελο και την ζωντάνια τους και γινόμαστε κι εμείς παιδιά! Ευχαριστούμε και τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους.

Ένα ακόμη καλοκαίρι με πολλές συγκινήσεις, αναμνήσεις και ελπίδες φτάνει στο τέλος του. Όμως θα ζει κάθε μέρα του χρόνου μέσα στις καρδιές μας. Μέχρι τις επόμενες καλοκαιρινές ενοριακές δραστηριότητες. Με τη χάρη πάντοτε του Θεού και την ευλογία του Επισκόπου μας κ. Θεοκλήτου.

Καλή αντάμωση και του χρόνου!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr