Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Θανάση Αργύρη με τον Σωτήρη Παπαχρήστο

0 3.156

Συνδημότισσες, συνδημότες

Είμαι ο Θανάσης Αργύρης με καταγωγή και διαμονή την Χρυσομηλιά Καλαμπάκας.

Πενήντα οκτώ ετών και πατέρας τεσσάρων άξιων παιδιών.

Επί σειρά ετών ασχολήθηκα με την υλοτομία αλλά και με τον αθλητισμό ως ποδοσφαιριστής αρχικά και διοικητικός αργότερα στον “Α.Ο. Δόξα Χρυσομηλιάς”.

Τα τελευταία είκοσι τρία χρόνια, διαχειρίζομαι τον ξενώνα “Αστροβολιά”.

Τον ελεύθερο χρόνο, ασχολούμαι με τα λίγα οικόσιτα ζώα μου, φροντίζοντας και μαθαίνοντας από αυτά.

Η ήρεμη παρατήρηση του περιβάλλοντος χώρου και η κουβέντα με συντοπίτες και επισκέπτες, είναι για εμένα πηγές γνώσης αλλά και αποφάσεων.

Στηρίζω με αποδείξεις τον αγροτουρισμό, τον τουρισμό περιπέτειας, τον μοτοσυκλετισμό και τον περιηγητικό τουρισμό. Πιστεύω απόλυτα στην ποιότητα παροχής υπηρεσιών προς δημότες και επισκέπτες.

Φιλοξενώ ορειβατικούς και μοτοσυκλετιστικούς συλλόγους χρόνια τώρα. Έκανα φίλους που μαθαίνουν αυτοί από εμένα κι εγώ από αυτούς.

Πολλές φορές ασχολήθηκα με τα κοινά. Καμία παρελθούσα Δημοτική Αρχή δεν βοήθησε να πάρει η Χρυσομηλιά αυτό που της αξίζει.

Και τι σπουδαίο και ακριβό χρειαζόμαστε δηλαδή?

Τα αυτονόητα για ένα χωριό παραγωγικό που τους καλοκαιρινούς μήνες φτάνει τους τέσσερις χιλιάδες διαμένοντες!

Αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης. Για την ομαλή εξυπηρέτηση ντόπιων και επισκεπτών αλλά και για την οικονομία του περιώνυμου αγαθού που λέγεται νερό.

Εσωτερικό οδικό δίκτυο. Για την άνεση και την ασφάλεια των κατοίκων.

Φροντίδα αγροτικού δικτύου. Για τους κτηνοτρόφους μας, που κατά τους χειμερινούς μήνες χρειάζονται εξειδικευμένα ακριβά αυτοκίνητα ώστε να διεκπεραιώσουν την δουλειά τους.

Καθαριότητα και κοπή χόρτων παντού σε οργανωμένη και τακτική βάση. Τόσο για την ασφάλεια ντόπιων και φιλοξενούμενων όσο και για την πρόληψη πυρκαγιών.

Φωτισμός παντού. Είναι αδιανόητη η έλλειψη φωτισμού σε πλατεία και δρόμους εν έτει 2023.

Απλά πράγματα. Βαρέθηκα και εκνευρίστηκα τόσα χρόνια να βλέπω μία αλληλουχία περίπου των ίδιων ατόμων να επιτυγχάνουν το ίδιο περίπου αποτέλεσμα. Το τίποτα.

Αποφάσισα να “σπάσω αυγά” για να κάνω “ομελέτα”. Αποφάσισα να διεκδικήσω τα αυτονόητα για τον τόπο μου τουλάχιστον. Συστρατεύομαι με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες¨του Σωτήρη Παπαχρήστου γιατί αν μη τι άλλο, έχουμε την ίδια άποψη “για τα αυγά και … την ομελέτα”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr