Ευφροσύνη Μόκα και Βασιλική  Αργυροπούλου υποψήφιες με τον Θοδωρή Αλέκο

0 1.870

Η Ισχυρή Δύναμη Δύο Γυναικών πλαισιώνουν αποτελεσματικά Τον Δήμαρχο Θεόδωρο Γ. Αλέκο στην κοινότητα Ασπροκκλησιάς  Χασίων

Η κα. Ευφροσύνη Μόκα, μόνιμος κάτοικος  της κοινότητας Ασπροκκλησιάς  είναι πρόθυμη να ακούσει τις ανάγκες και τις απόψεις των κατοίκων και να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα τους με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα. Με μεγάλη ενεργητικότητα και δέσμευση προς την τοπική κοινότητα Ασπροκκλησιάς , η κα. Ευφροσύνη είναι ένα πρόσωπο που επιδιώκει να επηρεάσει θετικά τη ζωή των κατοίκων της περιοχής.

Η κα. Βασιλική  Αργυροπούλου είναι μια δυναμική και αφοσιωμένη γυναίκα που δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την πρόοδο και την ευημερία των κατοίκων μας.  Με τη δυναμική της προσωπικότητα και τον όραμά της για μια καλύτερη κοινωνία, η κα. Βασιλική αναμένεται να φέρει ανανέωση και ανάπτυξη στην Ασπροκκλησιά.

Είμαι σίγουρος πως η κα. Βασιλική Αργυροπούλου και η κα. Ευφροσύνη Μόκα θα είναι  ισχυρές και αποτελεσματικές προσθήκες στην ομάδα μου και θα συμβάλουν στην ανάπτυξη και την ευημερία της κοινότητάς μας. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους και ανυπομονώ να συνεργαστούμε για το κοινό μας όφελος.”

Εύχομαι ολόψυχα και στις δύο καλή επιτυχία.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων

Θεόδωρος Γ. Αλέκος

Δήλωση στήριξης κα. Ευφροσύνης Μόκας στο πλευρό του Δημάρχου

Θέλω να εκφράσω την ιδιαίτερη τιμή και συγκίνησή μου για την επιλογή της υποψηφιότητά ς μου ως τοπικός σύμβουλος στην κοινότητα Ασπροκκλησιάς  Χασίων. Είναι ένα μεγάλο προνόμιο να εξελίσσω τον ρόλο μου και να συμβάλλω στην ανάπτυξη και την ευημερία του χωριού μου. Αποδίδω μεγάλη σημασία στην ακρόαση των αναγκών και των ανησυχιών σας και δεσμεύομαι να σας εκπροσωπήσω με ειλικρίνεια, αφοσίωση και αποφασιστικότητα.

Θέλω να εκφράσω την απόλυτη στήριξή μου προς το πρόσωπο του Δημάρχου κ. Θεόδωρου Αλέκου και την εκτίμησή μου για το έργο που έχει επιτελέσει μέχρι σήμερα.

Η Υποψήφια τοπική σύμβουλος

Ευφροσύνη Μόκα

Δήλωση στήριξης  κα. Βασιλικής Αργυροπούλου στο πλευρό του Δημάρχου

Είναι ιδιαίτερη τιμή να έχω την ευκαιρία να σας εκπροσωπήσω και να συμβάλλω στην ανάπτυξη της κοινότητάς μας. Η υποψηφιότητά μου είναι ένα βήμα προς την επίτευξη των στόχων μου για μια κοινότητα  του Δήμου μας  που αξίζει την προσοχή που είχε ως σήμερα από το Δήμαρχο Θεόδωρο Γ. Αλέκο, έτσι ώστε η ζωή η δική μας και των παιδιών μας να βαδίσει προς το καλύτερο.

θέλω να εκφράσω την ολόψυχη στήριξή μου προς τον Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Αλέκο, ο οποίος με την εμπειρία του, την ευφυΐα του και την ενθουσιώδη προσέγγισή του,  έχει επιτύχει αξιοσημείωτες προόδους.

Η Υποψήφια τοπική σύμβουλος

Βασιλική Αργυροπούλου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr