Ο Κίτσιος Οδυσσέας υποψήφιος με τον Σωτήρη Παπαχρήστο

0 1.081

Συνδημότισσες και συνδημότες Είμαι ο Οδυσσέας Κίτσιος με καταγωγή και διαμονή τον Κονισκό Καλαμπάκας. Είμαι πατέρας δύο παιδιών και συνταξιούχος αστυνομικός. Ασχολούμαι με τα κοινά του τόπου μου από το 2014. Όταν συνταξιοδοτήθηκα, αποφάσισα να εκπληρώσω ένα παλιό μου όνειρο. Να βοηθήσω τους ανθρώπους του Κονισκού με τον ίδιο επαγγελματισμό που παρείχα τις υπηρεσίες μου στα σώματα ασφαλείας. Μόνο που σε αυτήν την περίπτωση, η αγάπη για τον τόπο και τους συνδημότες μου πολλαπλασίασε την θέρμη και τον συναισθηματισμό της προσφοράς. Δεν έχω κανένα hobby. Η μοναδική μου ενασχόληση είναι η φροντίδα των ανθρώπων του Κονισκού και η συνεχής προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων τους. Αυτό με απορροφά και μου αρέσει.

Αυτοί οι άνθρωποι πασχίζουν χειμώνα – καλοκαίρι να ζήσουν, να παράγουν και να αναπτυχθούν σε μία ύπαιθρο σκληρή, έχοντας εδώ και κάποια χρόνια σοβαρό δημογραφικό πρόβλημα και αντιμετωπίζοντας συχνά προβλήματα όπως το οδικό δίκτυο, το νερό, το ρεύμα.

Αποφάσισα να συνεχίσω την προσπάθεια μου μέσα από τον συνδυασμό ”Ανοιχτοί Ορίζοντες” γιατί με εμπνέει η νεότητα, ο επαγγελματισμός και η εντιμότητα του Σωτήρη Παπαχρήστου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr