παγκοσμιο πρωταθλημα ΤΩΡΑ!

Εκκινηση σημερα στο πανεμορφο monte carlo για το παγκοσμιο πρωταθλημα ραλυ. Αυλαια λοιπον για το ΠΠΡ γνωστο ως WRC στο εκκεντρικο monte carlo οπως χρονια τωρα,με τα μοναδικα ταχυτατα επιτευγματα της αυτοκινησης.Citroen,Subaru,η νεοεισαχθησα φετος Suzuki με το SX4-WRC και φυσικα η περισινη παγκοσμια πρωταθλητρια Ford(κατασκευαστων).

wrc.jpg
0 220

Εκκινηση σημερα στο πανεμορφο monte carlo για το παγκοσμιο πρωταθλημα ραλυ. Αυλαια λοιπον για το ΠΠΡ γνωστο ως WRC στο εκκεντρικο monte carlo οπως χρονια τωρα,με τα μοναδικα ταχυτατα επιτευγματα της αυτοκινησης.Citroen,Subaru,η νεοεισαχθησα φετος Suzuki με το SX4-WRC και φυσικα η περισινη παγκοσμια πρωταθλητρια Ford(κατασκευαστων). Εκκινηση σημερα στο πανεμορφο monte carlo για το παγκοσμιο πρωταθλημα ραλυ. Αυλαια λοιπον για το ΠΠΡ γνωστο ως WRC στο εκκεντρικο monte carlo οπως χρονια τωρα,με τα μοναδικα ταχυτατα επιτευγματα της αυτοκινησης.Citroen,Subaru,η νεοεισαχθησα φετος Suzuki με το SX4-WRC και φυσικα η περισινη παγκοσμια πρωταθλητρια Ford(κατασκευαστων).Το κλιμα στις ταξεις των οδηγων αρκετα ευχαριστο με τους περισσοτερους απο αυτους να εχουν εντονη διαθεση για χιουμορ!Η εκκινηση δωθηκε σημερα Παρασκευη πρωι, και ……. καλο δρομο!

loeb.jpg Τη στιγμη συνταξης του αρθρου η Citroen προηγειται απο την πρωτη κιολας ειδικη κανοντας το καθηκον της με τους loeb και Sordo να κανουν το 1-2 και μαλιστα με τον δευτερο στην κορυφη!

Ακόμα μία έκπληξη, ήταν και ο χρόνος του Petter Solberg με το Subaru Impreza WRC 07, με τον οποίο αναπτέρωσε και το ηθικό των ανθρώπων της ομάδας για ένα καλο αποτελεσμα.

Τέλος, στο στρατόπεδο της Suzuki, οι χρόνοι δεν ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, αφού ακόμα και ο πολύπειρος Toni Gardemeister δεν κατάφερε να κάνει κατι περισσοτερο.

Η συνεχεια επι της ασφαλτου!!!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr