Ενεργοί Πολίτες – Ισχυρός Δήμος – Σχόλιο για τις ανησυχίες της Δημοτικής Ανασυγκρότησης του κ. Δημήτρη Σακελλαρίου

Διαβάζοντας ένα άρθρο για το οικιστικό περιβάλλον της Καλαμπάκας και τις ανησυχίες της ¨Δημοτικής Ανασυγκρότησης¨ για το μέλλον του ,αρχικά ανησύχησα.

0 283

Διαβάζοντας ένα άρθρο για το οικιστικό περιβάλλον της Καλαμπάκας και τις ανησυχίες της ¨Δημοτικής Ανασυγκρότησης¨ για το μέλλον του ,αρχικά ανησύχησα. Διαβάζοντας ένα άρθρο για το οικιστικό περιβάλλον της Καλαμπάκας και τις ανησυχίες της ¨Δημοτικής Ανασυγκρότησης¨ για το μέλλον του ,αρχικά ανησύχησα. Σκεπτόμενος όμως λογικά όπως και ο κάθε νοήμων δημότης ,είδα ότι όλα γίνονται κρύβοντας από πίσω ενοχή και συνενοχή από αυτούς  που προσπάθησαν με αυτά τα γραπτά να υποτιμήσουν την νοημοσύνη των δημοτών αυτής της πόλης .

Που ήταν αυτοί όταν συντελούνταν η καταστροφή της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής και η τσιμεντοποίηση της πόλης ?

Κι αν κάποιοι έχουν ασθενή μνήμη τους θυμίζω ότι ο κ. Σακελλαρίου και κάποιοι από τους συνεργάτες του ήταν απλά παρατηρητές τότε . Δεν αντέδρασαν ,δεν εναντιώθηκαν ,δεν κατήγγειλαν ,δεν πήραν καμιά πρωτοβουλία τότε για να αποτρέψουν το έγκλημα, παρόλο που ήταν στην τοπική εξουσία .Ίσως αυτό να βόλευε επαγγελματικά και πολιτικά .

Σκέπτομαι λοιπόν ότι οι ευθύνες είναι καταλυτικές και το σημερινό οικιστικό περιβάλλον είναι εξ ολοκλήρου δημιούργημα τους .

Ευτυχώς που οι συνδημότες μου έχουν και νου και γνώση και πολύ καλή μνήμη.

ΣΕΠ (Σκεπτόμενος Ενεργός Πολίτης)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr