Κώστας Φορτούνης – Θα δουλέψω σκληρά στον Αστέρα Τρίπολης

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα sport24.gr έκανε ο Καλαμπακιώτης παίχτης του Αστέρα Τρίπολης, Κώστας Φορτούνης.

0 375

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα sport24.gr έκανε ο Καλαμπακιώτης παίχτης του Αστέρα Τρίπολης, Κώστας Φορτούνης.

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα sport24.gr έκανε ο Καλαμπακιώτης παίχτης του Αστέρα Τρίπολης, Κώστας Φορτούνης. Μιλώντας για την προετοιμασία της ομάδας και τη δουλειά που γίνεται στον Αστέρα ο νεαρός Κώστας Φορτούνης, που θεωρείται ένα από τους ανερχόμενους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές δήλωσε: “Μέχρι τώρα δουλεύουμε πολύ καλά και σοβαρά από την αρχή της προετοιμασίας. Όλα τα παιδιά δουλεύουν πολύ καλά και δίνουν το 100% καθημερινά στις προπονήσεις, διεκδικώντας μία θέση στην ομάδα.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, αφού όλοι οι άνθρωποι της ομάδας είναι άψογοι στη συμπεριφορά τους και βοηθάνε τους “νέους” παίκτες να ενσωματωθούν σε αυτή. Όλοι οι “παλιοί” παίκτες της ομάδας έχουν δουλέψει σε υψηλό επίπεδο και εμείς οι “νέοι” μαθαίνουμε πολλά χρήσιμα πράγματα από αυτούς.

Στον Αστέρα ήρθα γιατί με κέρδισε ο τρόπος προσέγγισης, ενώ είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες. Σίγουρα θεωρώ πώς έκανα ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα μου και θα προσπαθήσω σιγά-σιγά να πάρω τις ευκαιρίες που θα μου δοθούν. Θα δουλέψω σκληρά για αυτό, καθώς η ομάδα διαθέτει πολύ καλές αθλητικές εγκαταστάσεις, που βοηθάνε τον παίκτη να ενσωματωθεί καλύτερα και να μπει πιο γρήγορα στο κλίμα“.

πηγή sport24.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr