Α.Σ Μετέωρα – Μια ανανέωση και μια μεταγραφή

Τα Μετέωρα ξεκίνησαν το χορό των ανανεώσεων και των μεταγραφών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

0 304

Τα Μετέωρα ξεκίνησαν το χορό των ανανεώσεων και των μεταγραφών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

 

avgeros_DSC04280

Χρήστος Αυγέρος

Τα Μετέωρα ξεκίνησαν το χορό των ανανεώσεων και των μεταγραφών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η διοίκηση του Καλαμπακιώτικου Σωματείου ανακοινώνει την ανανέωση για ένα ακόμη χρόνο τη συμφωνία με το Χρήστο Αυγέρο και τη σύναψη συνεργασίας επίσης για ένα χρόνο με τον Παναγιώτη Αυγέρο.

Ο Χρήστος Αυγέρος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ακαδημία -1 και στα Μετέωρα μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2005 κι από τότε και μέχρι σήμερα βρίσκεται εκεί. Έπαιξε αρκετά παιχνίδια στη Δ’ Εθνική τη σεζόν 2005-2006 και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου τη σεζόν 2008-2009. Πέρυσι αν και αγωνίστηκε ελάχιστα η εισήγηση του προπονητή ήταν να παραμείνει και πάλι στα Μετέωρα πράγμα που έγινε. Αν και στο ξεκίνημα της καριέρας του αγωνίζονταν στο χώρο της επίθεσης τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί σαν πλάγιο χαφ παίζοντας με την ίδια επιτυχία τόσο αριστερά όσο και δεξιά.

 

Ο πρόεδρος του Α.Σ Μετέωρα κ. Μπουτίνας με τον Παναγιώτη Αυγέρο

Ο Παναγιώτης Αυγέρος αγωνίστηκε για ένα χρόνο στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού και δύο χρόνια με την ομάδα Νέων του Πανιωνίου. Αμέσως μετά μεταγράφηκε στα Τρίκαλα όπου αγωνίστηκε τα δύο χρόνια που βρίσκονταν στη Δ’ Εθνική κατηγορία. Από τον περασμένο Ιανουάριο έκανε προπονήσεις με τα Μετέωρα κι από την Τρίτη 6 Ιουλίου είναι πλέον και επίσημα ποδοσφαιριστής της.

Αγωνίζεται σαν κεντρικό χαφ τόσο με ανασταλτικές όσο και επιθετικές ικανότητες και πιστεύεται ότι θα βοηθήσει και με το παραπάνω τη νέα προσπάθεια που πρόκειται να κάνει η Καλαμπακιώτικη ομάδα στο νέο περιφερειακό πρωτάθλημα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr