Γιάννης Μπουτίνας – Στην τελική ευθεία το 2ο τουρνούα ποδοσφαίρου

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διοργανώτρια επιτροπή του 2ου Διεθνούς Τουρνουά Ποδοσφαίρου, προκειμένου μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη να είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα του τουρνουά το οποίο θα αρχίσει την Παρασκευή 25 Ιουνίου στα γήπεδα του Δήμου Καλαμπάκας.

0 297

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διοργανώτρια επιτροπή του 2ου Διεθνούς Τουρνουά Ποδοσφαίρου, προκειμένου μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη να είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα του τουρνουά το οποίο θα αρχίσει την Παρασκευή 25 Ιουνίου στα γήπεδα του Δήμου Καλαμπάκας.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διοργανώτρια επιτροπή του 2ου Διεθνούς Τουρνουά Ποδοσφαίρου, προκειμένου μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη να είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα του τουρνουά το οποίο θα αρχίσει την Παρασκευή 25 Ιουνίου στα γήπεδα του Δήμου Καλαμπάκας. ΄Ηδη η επιτροπή την Δευτέρα το πρωί πέρασε και πάλι από τα γήπεδα προκειμένου να παρατηρήσουν τις εργασίες συντήρησης. Πληροφορηθήκαμε πως οι εργασίες είναι συντονισμένες και διαρκής και τα γήπεδα είναι έτοιμα για την φιλοξενία του τουρνουά.

Ο Πρόεδρος των Μετεώρων και επικεφαλής της επιτροπής του τουρνουά, κ. Γιάννης Μπουτίνας μας μίλησε για τις τελευταίες «πινελιές» που μπαίνουν για να είναι όλα την Παρασκευή όταν θʼ αρχίσουν να καταφθάνουν οι ομάδες από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.

«΄Ειμαστε έτοιμοι για την διοργάνωση και μάλιστα αγωνιούμε για την έναρξη του. Προσωπικά και σε συνεργασία πάντα με τους συνεργάτες μου, οι οποίοι αποτελούμε την επιτροπή διοργάνωσης του 2ου Διεθνούς τουρνουά ποδοσφαίρου, έχουμε καταβάλει εδώ και πολλούς μήνες μεγάλη προσπάθεια για να φέρουμε εις πέρας μια δύσκολη και απαιτητική διοργάνωση. Είχαμε την εμπειρία από το περσινό πρώτο τουρνουά για το οποίο εργαστήκαμε μεθοδικά πάνω από 8 μήνες και τελικά καταφέραμε να διοργανώσουμε ένα ποδοσφαιρική διοργάνωση που όμοια της δεν είχε ξαναγίνει στην Καλαμπάκα και ακόμη και σήμερα συζητιέται από τους συμμετέχοντες, οι οποίοι αποκόμισαν σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες, αλλά και μια “γεύση” για το τι σημαίνει άρτια διοργάνωση ενός ποδοσφαιρικού τουρνουά! Και αυτό το αναφέρω με περηφάνια.

Δεν σας κρύβω πάντως πως το άγχος μου είναι μεγαλύτερο φέτος σε σχέση με την περσινή διοργάνωση. Πιστεύω όμως πως με τους άξιους συνεργάτες μου θα τα καταφέρουμε. ΄Εχουμε την εμπειρία και την διάθεση να διοργανώσουμε ένα και πάλι ένα πολύ καλό τουρνουά, το οποίο θα μείνει χαραγμένο στο μυαλό όλων και θα οι ομάδες θα θέλουν να συμμετέχουν κάθε χρόνο στην διοργάνωση μας την οποία θέλουμε να την καταστήσουμε θεσμό για τα ποδοσφαιρικά πράγματα της πόλης μας. Άλλωστε ο ΑΣ Μετέωρα, είναι το ιστορικότερο σωματείο στο νομό, με την μεγαλύτερη μη ιδιωτική Ακαδημία Ποδοσφαίρου και όπως αντιλαμβάνεστε  είμαστε υποχρεωμένοι από την ίδια μας την ιστορία να διοργανώνουμε μεγάλες ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις και έχουμε αποδείξει ότι πετυχαίνουμε.

Είμαστε στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του τουρνουά. ΄Ηδη βρισκόμαστε καθημερινά  στα γήπεδα όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες και τα περιποιούμαστε ούτως ώστε να είναι έτοιμα την Πέμπτη και την Παρασκευή να ξεκινήσουν οι αγώνες.

Θα είναι μια δύσκολη εβδομάδα αλλά είμαι βέβαιος πως την όποια κούραση θα την ξεχάσουμε με τη διοργάνωση ενός επιτυχημένου τουρνουά.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να τονίσω την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Καλαμπάκας στην διοργάνωση του τουρνουά καθώς και το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων για την αμέριστη βοήθεια. Επίσης θα ήθελα να καλέσω όλους τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου στο νομό μας να έρθουν και να δουν από κοντά το τουρνουά”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr