- πέρασαν περισσότεροι από 15.000 επισκέπτες
- πραγματοποιήθηκαν 4 σεμινάρια για την τρούφα
- συμμετείχαν περίπου 200 εθελοντές
- οι χορηγοί της Γιορτής ήταν 61
- μαγείρεψαν για τους επισκέπτες πάνω από 50 chef
- έφτιαξαν 13(!) διαφορετικά είδη φαγητών με τρούφες και μανιτάρια
- μοιράστηκαν πάνω από 20.000 μερίδες
- μοιράστηκαν πάνω από 8.000 ψωμάκια με άλειμμα τρούφας
- μοιράστηκαν περίπου 5.000 μανιταρόπιτες
- μοιράστηκαν περίπου 10.000 φρούτα
- μοιράστηκαν περίπου 17.000 γλυκά τεσσάρων ειδών με τρούφα και μανιτάρια
- καταναλώθηκαν περίπου 5.000 σόδες και αναψυκτικά
- καταναλώθηκαν περίπου 4.000 νερά
- καταναλώθηκαν περίπου 200 φιάλες κρασί
- καταναλώθηκαν περίπου 100 φιάλες τσίπουρο





