κλωνοποιήθηκε ο γενναίος σκύλος της 11ης Σεπτεμβρίου

0 240

Πέντε κουτάβια, κλώνοι του σκύλου που εντόπισε τον τελευταίο επιζώντα στα συντρίμμια των δίδυμων πύργων μετά την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, δόθηκαν στον εκπαιδευτή του, Τζέημς Σίμιγκτον.

 

Ο Σίμιγκτον , πρώην αστυνομικός από τον Καναδά, γέμισε με δάκρυα όταν αντίκρισε τα κουτάβια, που κλωνοποιήθηκαν από το γενετικό υλικό του πιστού του συντρόφου, Τρακρ που πέθανε τον Απρίλιο.

 

Λίγο μετά τον θάνατό του, ο εκπαιδευτής του Τρακρ έμαθε ότι ο σκύλος του ήταν ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού της εταιρείας BioArts International, η οποία αναζητούσε τον σκύλο που άξιζε να κλωνοποιηθεί περισσότερο.

 

Κατά τη διάρκεια της «καριέρας» του ως σκύλος έρευνας και διάσωσης, ο Τρακρ βοήθησε να εντοπιστούν κλεμμένα αντικείμενα αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

 

Ωστόσο, ο χαρισματικός σκύλος έμεινε στην ιστορία για τη συμβολή του στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης της 11ης Σεπτεμβρίου.

 

«Πάντα ήξερα ότι ήταν μαζί μου όταν τον χρειαζόμουν», δήλωσε συγκινημένος ο Σίμιγκτον, προσθέτοντας ότι αποφάσισε να ονομάσει τα πέντε κουτάβια με τις αρετές του πιστού του συντρόφου: εμπιστοσύνη, γενναιότητα, παρηγοριά, θαύμα και γνώση.

 

Όπως υποστήριξε ο Σίμιγκτον, το ένα από τα κουτάβια είναι πανομοιότυπο με τον Τραρκ.

 

«Οι φυσικές ομοιότητες των δύο σκύλων είναι απίστευτες. Πρόκειται για πιστό αντίγραφο του σκύλου που απέκτησα το 1995. Έχει ακριβώς τα ίδια σημάδια με τον Τραρκ, κινείται με τον ίδιο τρόπο και είναι συνεχώς σε επαγρύπνηση», τόνισε ο εκπαιδευτής.

 

«Το καταλαβαίνω ότι δεν είναι δυνατόν να κλωνοποιήσουμε τα πάντα, όμως υπάρχουν ορισμένα σκυλιά με απίστευτες δυνατότητες και προοπτικές», κατέληξε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr