Χειμερινό Τουρνουά Ποδοσφαίρου

Ξεκίνησε στο Αθλητικό κέντρο "Καρακούσης" το Χειμερινό Τουρνουά ποδοσφαίρου στο οποίο συμμετέχουν αρκετοί παίχτες των τοπικών μας ομάδων φτιάχνοντας τις δικές τους μικρές ομάδες. Μια από τις ομάδες που συμμετέχει είναι και η ομάδα "Ουράνιο Τόξο – kalabakacity.gr".

Χειμερινό Τουρνουά Ποδοσφαίρου
0 162

Ξεκίνησε στο Αθλητικό κέντρο "Καρακούσης" το Χειμερινό Τουρνουά ποδοσφαίρου στο οποίο συμμετέχουν αρκετοί παίχτες των τοπικών μας ομάδων φτιάχνοντας τις δικές τους μικρές ομάδες. Μια από τις ομάδες που συμμετέχει είναι και η ομάδα "Ουράνιο Τόξο – kalabakacity.gr". Ξεκίνησε στο Αθλητικό κέντρο "Καρακούσης" το Χειμερινό Τουρνουά ποδοσφαίρου στο οποίο συμμετέχουν αρκετοί παίχτες των τοπικών μας ομάδων φτιάχνοντας τις δικές τους μικρές ομάδες. Μια από τις ομάδες που συμμετέχει είναι και η ομάδα "Ουράνιο Τόξο – kalabakacity.gr" η οποία στο πρώτο της παιχνίδι κέρδισε την αντίπαλο ομάδα με σκορ 11 – 3. Το τεχνικό δίδυμο της ομάδας Χρήστος Αυγέρος και Φίλιππος Κεραμάς φρόντισαν να κάνουν τις καλύτερες επιλογές παιχτών και αποτελούν μια μεγάλη απειλή για τις υπόλοιπες ομάδες. Το πρώτο παιχνίδι για την ομάδα έληξε με 11 – 3.

Τα γκολ πέτυχαν οι:

  • Παναγιώτης Αυγέρος – 3
  • Νίκος Μανώλης – 2
  • Αποστόλης Κυργιάζος – 2
  • Νίκος Στεφόπουλος (Killer) – 1
  • Μανώλης Παπαγεωργόπουλος – 1
  • Κώστας Μπούζμπας – 1
  • Τέλης Βαβίτσας – 1

Για την ομάδα "Ουράνιο Τόξο – kalabakacity.gr" έπαιξαν οι: Νίκος Λαγάρας, Βασίλης Κύργος (Τζάλας), Φάνης Γιάννης, Τέλης Βαβίτσας, Παναγιώτης Αυγέρος, Κώστας Μπούζμπας, Μανώλης Παπαγεωργόπουλος, Νίκος Στεφόπουλος. Επίσης έπαιξαν και οι: Αποστόλης Κυργιάζος, Νίκος Μανώλης, Βασίλης Δημούσης, Δημήτρης Θεοδωράκος.

 

Επάνω η ομάδα "Ουράνιο Τόξο – kalabakacity.gr". Κάτω μια ακόμη από τις ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά με παίχτες από την περιοχή μας.
Χειμερινό Τουρνουά Ποδοσφαίρου

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr