Σπουδαίο «διπλό» για τον Αγιοφυλλικό σε φιλικό παιχνίδι

Με οδηγό τον πολύπειρο Χρήστο Ψαρή ο Αγιοφυλλικός κατάφερε να πετύχει την δεύτερη του νίκη σε φιλικό παιχνίδι (1 – 2), αυτή τη φορά στη Ριζαριό, με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα.

Σπουδαίο «διπλό» για τον Αγιοφυλλικό σε φιλικό παιχνίδι
0 328

Με οδηγό τον πολύπειρο Χρήστο Ψαρή ο Αγιοφυλλικός κατάφερε να πετύχει την δεύτερη του νίκη σε φιλικό παιχνίδι (1 – 2), αυτή τη φορά στη Ριζαριό, με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα.

 

Υπό το φώς των προβολέων προπονούνται πλεον οι ποδοσφαιριστές του Αγιοφυλλικού

Με οδηγό τον πολύπειρο Χρήστο Ψαρή ο Αγιοφυλλικός κατάφερε να πετύχει την δεύτερη του νίκη σε φιλικό παιχνίδι (1 – 2), αυτή τη φορά στη Ριζαριό, με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα. Ο Αγιοφυλλικός μπορεί να ήταν καλύτερος, ωστόσο όχι αρκετά αποτελεσματικός, ώστε να μπορέσει να αξιοποιήσει τις πολλές φάσεις που είχε και να διευρύνει το δείκτη του σκορ.

 

Οι του Αγιοφυλλικού ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι, πιέζοντας τον αντίπαλο τους, αλλά στην πρώτη φάση που δημιούργησε το Ριζαριό πέτυχε το 1 – 0, παίρνοντας το προβάδισμα στο σκορ. Στη συνέχεια η ομάδα του Γιάννη Κέφου μπήκε πιο δυνατά και πάλι, κάνοντας τον αντίπαλο να αμύνεται μόνο και να παρακολουθεί της πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχαν με τους με τους Κατσιαμάνη, Τρέλλη, Μησιάρη, Γκουλιάφα. Τελικά κάποιες από αυτές καρποφόρησαν και ο Αγιοφυλλικός πέτυχε δυο ωραία γκολ με τους Γκουλιάφα και Κατσιαμάνη παίρνοντας τη νίκη με σκορ 1 – 2.

Αυτό που παρατηρεί κανείς και στα δύο φιλικά παιχνίδια, μετά το επίσημο παιχνίδι κυπέλου είναι ότι οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Κέφου, δείχνουν πιο αποφασισμένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και με περισσότερο πάθος, κάτι που σε συνδυασμό με την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται, δημιουργεί ανάλογα αποτελέσματα.

Να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση

Η νίκη αυτή, έχει ιδιαίτερη σημασία για τους παίχτες του Αγιοφυλλικού, για λόγους ψυχολογίας, και όχι μόνο… Έχουμε πολλά νέα παιδιά στο ρόστερ, τα οποία έχουν τις εμπειρίες που χρειάζεται για να μας βοηθήσουν στο πρωτάθλημα και εκτός από την δουλειά που κάνουμε, χρειάζεται να έχουν αυτοπεποίθηση, ώστε να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις που έχουμε», τόνισε ο προπονητής του Αγιοφυλλικού ο οποίος συνεχίζοντας είπε: «Αυτό που έχει σημασία βέβαια, είναι να συνεχίσουμε με την ίδια θέληση την προσπάθεια μας, διότι το πρωτάθλημα ακόμα δεν έχει αρχίσει και μπροστά μας έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Παίξαμε μόλις το δεύτερο φιλικό παιχνίδι. Μας περιμένουν πολλές δυσκολίες και το τονίζω ξανά, θα πρέπει να προσπαθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Σύνθεση ης ομάδας: ΤΑΜΠΑΣ, ΨΑΡΗΣ ΚΕΦΟΣ Σ. ΜΕΜΤΣΑΣ Ζ.(72’ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Χ.) ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΡΤΙΚΑΣ ΚΕΦΟΣ Π.(20’ΓΛΟΥΛΙΑΦΑΣ) ΤΡΕΛΛΗΣ ΜΗΣΙΑΡΗΣ ΝΤΙΝΑΣ Δ. ΚΑΤΣΙΑΜΑΝΗΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr