Προετοιμάζεται ο Εθνικός Καστρακίου

Ένα δύσκολο παιχνίδι έχει μπροστά του ο Εθνικός και η προετοιμασία συνεχίζεται… Ο Πύρασος Αγχιάλου φαντάζει δύσκολος αλλά όχι ανυπέρβλητος αντίπαλος και ένα θετικό αποτέλεσμα, θα δώσει πολύ μεγάλη ανάσα στους παίκτες του Γιώργου Ράντζα στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στο περιφερειακό πρωτάθλημα.

Προετοιμάζεται ο Εθνικός Καστρακίου
0 230

Ένα δύσκολο παιχνίδι έχει μπροστά του ο Εθνικός και η προετοιμασία συνεχίζεται… Ο Πύρασος Αγχιάλου φαντάζει δύσκολος αλλά όχι ανυπέρβλητος αντίπαλος και ένα θετικό αποτέλεσμα, θα δώσει πολύ μεγάλη ανάσα στους παίκτες του Γιώργου Ράντζα στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Ένα δύσκολο παιχνίδι έχει μπροστά του ο Εθνικός και η προετοιμασία συνεχίζεται… Ο Πύρασος Αγχιάλου φαντάζει δύσκολος αλλά όχι ανυπέρβλητος αντίπαλος και ένα θετικό αποτέλεσμα, θα δώσει πολύ μεγάλη ανάσα στους παίκτες του Γιώργου Ράντζα στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στο περιφερειακό πρωτάθλημα.
Χθες, η προπόνηση της ομάδας έγινε στο γήπεδο Καστρακίου και όχι στη Σαρακίνα με μοναδικό απόντα τον Γκαγκαστάθη που ταλαιπωρείται από θλάση.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε 50 λεπτά τρέξιμο και 20 λεπτά ασκήσεις με τη μπάλα. Οι Πρεκατές, Ράντζας Ντούβλης και Γιδόπουλος προπονήθηκαν πιο ελαφρά σε μια προσπάθεια να αποφορτιστούν οι παίκτες από την κούραση.
Κατατέθηκε η ένσταση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr