Πρεμιέρα για Α.Σ Μετέωρα

Το ιστορικό σωματείο τους ΑΣ Μετέωρα Καλαμπάκας καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να βρεθούν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 4:00 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας «Βασίλης Καρακίτσιος».

Πρεμιέρα για Α.Σ Μετέωρα
0 239

Το ιστορικό σωματείο τους ΑΣ Μετέωρα Καλαμπάκας καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να βρεθούν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 4:00 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας «Βασίλης Καρακίτσιος».

Το ιστορικό σωματείο τους ΑΣ Μετέωρα Καλαμπάκας καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να βρεθούν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 4:00 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας «Βασίλης Καρακίτσιος». Στο πρώτο ματς στην κατηγορία τα Μετέωρα θα φιλοξενήσουν την ομάδα του Αγρότη Λιανοκλαδίου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΟΥΜΠΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΡΑΤΘΛΗΜΑΤΟΣ «Η πρεμιέρα κάθε διοργάνωσης κρύβει τις δυσκολίες και πάντοτε υπάρχει άγχος. Εμείς από το πρώτο κιόλας παιχνίδι θα προσπαθήσουμε πάρα πολύ για να πετύχουμε του στόχους που έχουμε θέσει σε συνεργασία με την διοίκηση. Ο στόχος είναι να είμαστε μέσα στην τετράδα της βαθμολογίας στο τέλος του πρώτου γύρου και από εκεί και μετά θα δούμε. Κάθε παιχνίδια είναι διαφορετικό και ξεχωριστό και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας. Ο 4ος όμιλος θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός καθώς υπάρχουν πολλές ομάδες δυνατέ και έχουν και μεγάλους προϋπολογισμούς. Επίσης καλώ του φιλάθλους να έρθουν κοντά στην ομάδα μας, να την στηρίξουν και του βεβαιώνω ότι θα παρακολουθήσουν καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα μας η οποία διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΡΑΤΘΛΗΜΑΤΟΣ «Δεν σας κρύβω ότι ήδη έχω λίγο άγχος για την πρεμιέρα και αυτό το θεωρώ φυσιολογικό. Η ομάδα των Μετεώρων είναι ένα μεγάλο σωματείο το οποίο φέτος επανέρχεται σε μια κατηγορία στην οποία έχει παίξει και κατά το παρελθόν. Θεωρώ πως έχουμε την εμπειρία και τις δυνάμεις να αντεπεξέλθουμε και νομίζω πως με τις μεταγραφές που κάναμε το καλοκαίρι θα το πετύχουμε. Οι στόχοι στο νέο πρωτάθλημα είναι να βρισκόμαστε κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και αν ευνοήσουν οι συνθήκες να κάνουμε την έκπληξη. Αυτό θα το δούμε μέσα από τα παιχνίδια χωρίς να σημαίνει πως η υπέρβαση τη φετινή χρονιά θα αποτελέσει αυτοσκοπό. Δεν θέλουμε να αγχώσουμε τους παίκτες μας και του φιλάθλους μας, αλλά εκτιμώ πως με το υλικό που διαθέτουμε, μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θεωρώ πως η εκκίνηση μας στο πρωτάθλημα με νίκη επί του Αγρότη Λιανοκλαδίου θα μας απαλλάξει από το άγχος της πρεμιέρας και θα μας βοηθήσει στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια. Εύχομαι να είμαστε υγιής πάνω απʼ όλα στην νέα αγωνιστική χρονιά και καλώ τους φιλάθλους να μας στηρίξουν σε κάθε παιχνίδι τόσο στην έδρα μας, όσο και εκτός».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr