Νέα από την Top sport Talent και τον εκπρόσωπο Δημ. Μπαρμπάτη

Υπό την στενή παρακολούθηση ολλανδικών συλλόγων βρίσκεται ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Τρίκαλα, Παναγιώτης Γεωργίου. Ολλανδοί σκάουτερ παρακολούθησαν για πρώτη φορά τον ταλαντούχο στόπερ αγωνιζόμενο κόντρα στον Εθνικό Καστρακίου και έμειναν ενθουσιασμένοι από τα προσόντα του.

0 1.057

Υπό την στενή παρακολούθηση ολλανδικών συλλόγων βρίσκεται ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Τρίκαλα, Παναγιώτης Γεωργίου. Ολλανδοί σκάουτερ παρακολούθησαν για πρώτη φορά τον ταλαντούχο στόπερ αγωνιζόμενο κόντρα στον Εθνικό Καστρακίου και έμειναν ενθουσιασμένοι από τα προσόντα του.

 

Ο συντοπίτης μας Δημήτρης Μπαρμπάτης εκπρόσωπος της Top Sport talent

Υπό την στενή παρακολούθηση ολλανδικών συλλόγων βρίσκεται ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Τρίκαλα, Παναγιώτης Γεωργίου. Ολλανδοί σκάουτερ παρακολούθησαν για πρώτη φορά τον ταλαντούχο στόπερ αγωνιζόμενο κόντρα στον Εθνικό Καστρακίου και έμειναν ενθουσιασμένοι από τα προσόντα του. Με επικεφαλή τους τον Φράνς Κέρβερ, πρώην προπονητή της Roda και της Fortuna του Sittard, ήρθαν στην Ελλάδα μετά από πρόσκληση του τρικαλινού Μάνατζερ Δημήτρη Μπαρμπάτη, στα πλαίσια της συνεργασίας που έχει με τους δυο ολλανδικούς συλλόγους, και αφού πρώτα ο Μάνατζερ παρακολούθησε τον νεαρό ποδοσφαιριστή σε τέσσερα παιχνίδια που έδωσε η ομάδα των Τρικάλων. Οι δύο ολλανδικοί σύλλογοι που εκπροσωπούν οι σκάουτερ, έχουν εξουσιοδοτήσει τον Δημ. Μπαρμπάτη για την ανεύρεση νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από την Ελλάδα, με σκοπό την απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών για τους οποίους είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν έως και 300.000 ευρώ.

 

Την περασμένη Κυριακή, οι Ευρωπαίοι σκάουτερ ξαναείδαν αγωνιζόμενο τον Παναγιώτη Γεωργίου στο νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας των Τρικάλων εναντίον του Προσήλιο, όπου για ακόμη μια φορά ο ποδοσφαιριστής έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση. Πέρα από τον Π. Γεωργίου, οι Ολλανδοί εκπρόσωποι σημείωσαν στο μπλοκάκι τους τα ονόματα των Σαλταπίδα Θ. , Κουλουκτσή Α. και Στεφόπουλος Β. Προσεχώς θα ταξιδέψουν ξανά στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στο νομό Τρικάλων, όπου θα δουν αγωνιζόμενους τους παραπάνω ποδοσφαιριστές για ακόμη μια φορά, ώστε να διαμορφώσουν καλύτερη εικόνα των δυνατοτήτων τους, όπως και κάποιους άλλους που έχει τσεκάρει ο τρικαλινός Μάνατζερ.

Ο Δημ. Μπαρμπάτης είναι εκπρόσωπος της εταιρείας Topsport Talent, που ξεκινάει φέτος μια προσπάθεια στον νομό Τρικάλων, με σκοπό την προώθηση νεαρών ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών σε επαγγελματικές κατηγορίες Ελλάδος και εξωτερικού, βάζοντας στόχο να πετύχει περίπου 15 μεταγραφές. Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο συνεργατών στο νομό Τρικάλων αποτελούμενο από παράγοντες και προπονητές, με επικεφαλή τον επιφανή δικηγόρο Νίκο Παπαχρήστο, που το γραφείο του εδρεύει στην Καλαμπάκα, και ο οποίος θα εκτελεί χρέη νομικού συμβούλου σε θέματα μεταγραφών της Topsport Talent. Ο Δημ. Μπαρμπάτης αυτή τη σεζόν θα φιλοξενήσει αρκετούς εκπροσώπους-σκάουτερ μεγάλων ελληνικών και ξένων συλλόγων, όπως του Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ηρακλή, Σκόντα Ξάνθης, ΑΕΛ, Πιερικού, Νυρεμβέργης, Μπόχουμ κ.α., με σκοπό να μετακινήσει τους ποδοσφαιριστές που θα εντοπίσει. Για να πετύχει όμως αυτή την προσπάθεια χρειάζεται την στήριξη της ΕΠΣ Τρικάλων, των παραγόντων-σωματίων, των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, των γονέων και των ποδοσφαιριστών, καθώς και όλων των ανθρώπων που ενδιαφέρονται για το καλό του τρικαλινού ποδοσφαίρου. Όσοι θέλουν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα της εταιρείας : 2410 283408 , 6946248855 ή με το δικηγορικό γραφείο του κ. Παπαχρήστου στο τηλέφωνο : 6977420750.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr