Η Γωγώ Βαϊνά φωτογραφήθηκε για το MAX

Για λογαριασμό του περιοδικού MAX του Μαρτίου φωτογραφήθηκε η Καλαμπακιώτισσα Γωγώ Βαϊνά απαντώντας και σε μια σειρά ερωτήσεων. Μια φωτογράφηση που κόβει την ανάσα για ακόμα μια φορά και η Γωγώ μας αποκαλύπτει κάποια μυστικά για τον εαυτό της. Όπως είναι "φυσικό", εμείς αναδημοσιεύουμε την συνέντευξη και φωτογραφίες της Γωγώς και ευχαριστούμε το περιοδικό MAX…

gogomax_3.jpg
0 802

Για λογαριασμό του περιοδικού MAX του Μαρτίου φωτογραφήθηκε η Καλαμπακιώτισσα Γωγώ Βαϊνά απαντώντας και σε μια σειρά ερωτήσεων. Μια φωτογράφηση που κόβει την ανάσα για ακόμα μια φορά και η Γωγώ μας αποκαλύπτει κάποια μυστικά για τον εαυτό της. Όπως είναι "φυσικό", εμείς αναδημοσιεύουμε την συνέντευξη και φωτογραφίες της Γωγώς και ευχαριστούμε το περιοδικό MAX…

Για λογαριασμό του περιοδικού MAX του Μαρτίου φωτογραφήθηκε η Καλαμπακιώτισσα Γωγώ Βαϊνά απαντώντας και σε μια σειρά ερωτήσεων. Μια φωτογράφηση που κόβει την ανάσα για ακόμα μια φορά και η Γωγώ μας αποκαλύπτει κάποια μυστικά για τον εαυτό της. Όπως είναι "φυσικό", εμείς αναδημοσιεύουμε την συνέντευξη και φωτογραφίες της Γωγώς και ευχαριστούμε το περιοδικό MAX

 

gogomax_7.jpg

 

Έτσι όπως σε παρατηρώ, μου δίνεις την εντύ­πωση μιας πολύ φυσιολογικής γυναίκας. Έχεις το γερό στομάχι που χρειάζεται ο χώρο της τηλεόρασης;

Είναι αλήθεια ότι ο χώρος της τηλεόρασης είναι πο­λύ ανταγωνιστικός, όμως τα

πράγματα στην Ελλάδα είναι πολύ

δύσκολα όσον αφορά στο μόντελινγκ, γι

αυτό για να κάνει καριέρα ένα μοντέλο

πρέπει να α­σχοληθεί και με άλλα πράγματα

πέραν αυτού. Μέ­χρι τώρα πάντως μου

έχουν έρθει όλα τόσο βολικά, που δεν το

σκέφτομαι αυτό. Το βασικό είναι να

καταλάβεις πώς λειτουργεί η showbiz και να

παίξεις το παιχνιδάκι της. Διαφορετικά ούτε

κι αυτή θα παίξει μαζί sου. Βλέπεις, ας

πούμε, το δελτίο ειδήσεων του star, που σε

κοροϊδεύει χωρίς να έχεις κάνει κάτι.

Σε ενοχλούν αυτά τα βίντεο;

Όχι καθόλου, γιατί ο κόσμος ξέρει ότι τα φτιάχνουν ε­πίτηδες κι ότι δεν φαίνεται ο πραγματικός εαυτός κά­ποιου. Να προσπαθήσω τώρα εγώ να δείξω ότι είμαι έξυπνη πού και σε ποιον;  Καμιά φορά βέβαια  τσα­ντίζομαι όταν φαίνεται κάτι δια­φορετικό από αυτό που θέλω εγώ να φανεί, αλλά έτσι λειτουργεί η showbiz. Πάντως κι εγώ, αν είμαι εκείνη την ώρα στο σπίτι, ειδήσεις στο star βλέπω.

Για να δεις μήπως πουν κά­τι για σένα;

Όχι, απλά, για να περάσω την ώρα μου. Τι άλλο να δω εκείνη την ώρα; Μ’ αρέσει να μαθαί­νω τα κοσμικά, μια και είμαι κι εγώ τώρα μες  τα πράγματα. Ε­ξάλλου πρέπει να ενημερώ­νομαι πού πήγε και τι έκανε ο καθένας για να είμαι ετοιμό­λογη όταν έρχονται καλεσμέ­νοι στην εκπομπή.

Θα ήθελες δική σου εκπομπή ή δεν φτάνουν μέ­χρι εκεί οι βλέψεις σου;

Προς το παρόν είναι πολύ αρχή για να

μιλάω για κάτι τέτοιο. Δεν έχω ακόμη

την πείρα για να ανα­λάβω δική μου

εκπομπή. Στο μέλλον πάντως θα το ήθελα.

Τι είδους εκπομπή θα ήθελες να παρουσιάζεις;

Μια εκπομπή για παιδιά για να συνδυάσω

και αυτό που έχω σπουδάσει (σ.σ είναι

απόφοιτη της Παιδα­γωγικής –

Νηπιαγωγικής Σχολής Ιωαννίνων).

Δεν θα ήθελες δηλαδή να γίνεις η νέα

Ελένη Μενεγάκη της πρωινής ζώνης;

Όχι, δεν το έχω σκεφτεί ποτέ αυτό. Δεν

θα μπο­ρούσα, νομίζω, να κάνω ζωντανή

εκπομπή, θα εί­χα πολύ άγχος. Κάποια

εκπομπή σαν το Lifestyle θα μου ταίριαζε

καλύτερα. Είναι μαγνητοσκοπημένο,

ξέρεις τα θέματα και τις ατάκες σου από

πριν, είναι τελείως διαφορετικό. Ή μια

μουσική εκπομπή ό­πως το Mega Star

Πολλές κοπέλες περνούν από το modeling στην πίστα. Εσένα θα σε ενδιέφερε να ασχοληθείς με το τραγούδι;

Είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μου, αφού έχω κάνει και σπουδές πάνω στη μουσική, αλλά δεν μου αρέσει και πολύ η νύχτα, γιατί δουλεύεις αργά, ξε­νυχτάς και για μένα αυτό είναι πολύ βαρύ.

Τι σε χαλαρώνει μετά από μια μέρα σκληρής δουλειάς;

θα μου άρεσε να πήγαινα σε ένα ινστιτούτο περιποίη­σης ή ένα spa και να μου κάνουν μασάζ να χαλαρώσω, αλλά συνήθως δεν το κάνω. Απλά αράζω στον κανα­πέ ή στο κρεβάτι μου και χαλαρώνω ή παίρνω κάποια φίλη μου στο τηλέφωνο.

Πώς περνάς τα βράδια στο σπίτι;

 Όταν είμαι στο σπίτι χαλαρώνω στον καναπέ με τη­λεόραση και ίσως κάνα dvd. Μ’ αρέσουν κυρίως οι κωμωδίες και οι περιπέτειες. Καμιά φορά καλώ και φίλους στο σπίτι, αλλά πιο σπάνια. Άλλοτε μ’ αρέσει να βγαίνω έξω.

Πού πηγαίνεις όταν βγαίνειw;

Βγαίνω με φίλους σε διάφορα οίου της Αθήνας. Πιο πολύ πηγαίνω στο Villa Mercedes το Guzel, το Lalu, το Liberty. Δεν είμαι τόσο των μπουζουκιών, αλλά αν με τραβήξει η παρέα θα πάω.

Όταν έχεις νεύρα μ’ έναν γκόμενο, μέχρι πού μπορείς να φτάσεις;

Μπορεί να φωνάξω πολύ δυνατά, να αγριέψω. Σκορπίνα, βλέπεις. Δεν βρίζω, αλλά θα φανεί ένας άλλος εαυτός. Γενικά δεν έχω ξεσπάσει σε άντρα. Μήπως είμαι πολύ καλό κορίτσι, τελικά; Μου φαίνεται όμως ότι από εδώ και πέρα θ’ αλλάξω στάση και θα γίνω πιο κακιά γιατί δεν μου βγήκε σε καλό. Ούτε σφα­λιάρα δεν έχω δώσει.

Εσένα σου έχουν δώσει ποτέ σφαλιάρα;

Όχι. Αλλά αν μου συνέβαινε, εννοείται ότι θα αντα­πόδιδα.  Δεν θα το άφηνα έτσι.

Και θα τον χώριζες έτσι;

Δεν ξέρω, μπορεί και να μη χώριζα. Εμείς οι γυναίκες είμαστε λίγο μαζόχες. Το θέλουμε λίγο το ξύλο μας. Μπορεί να μας αρέσει κι από πάνω.

Είσαι με κάποιον αυτό τον καιρό;

Όχι, είμαι μόνη μου. Δεν με ενοχλεί όμως καθό­λου. Είναι επιλογή μου. Αν ήθελα να είμαι με κά­ποιον, θα ήμουν, θέλω να κοιτάξω τη δουλειά μου αυτή την περίοδο.

Γι’ αυτό είσαι μόνη σου ή μήπως περιμένεις την καλύτερη προσφορά;

Μάλλον περιμένω να μου κάνει το «κλικ» κάποιας. Όχι να κάνω μια σχέση, απλώς για να μην είμαι μό­νη μου. Δεν φοβάμαι να είμαι μόνη  μου.

 

gogomax_1.jpg
gogomax_2.jpg
gogomax_5.jpg
 

 

Τι πρέπει να έχει ένας άντρας για να σε κάνει να
τον
θες πολύ;                                          

Το βασικό είναι να έχει αυτοπεποίθηση και δυνα­μισμό. Να πατάει στα πόδια του και να με σέβεται. Δεν με νοιάζει να είναι όμορφος, κούκλος και γυ­μνασμένος. Αυτά είναι η πρώτη ματιά. Αν δεν υ­πάρχει ουσία, τι να το κάνεις;

Τι θα έκανες αν έβρισκες το αγόρι σου στο κρε­βάτι με μια άλλη;

Θα τους ξεμάλλιαζα! Ίσως όχι αυτή, αλλά αυτόν σί­γουρα. Αλλά κι απτην άλλη, γιατί να πέσω σαυτό το επίπεδο; Μάλλον θα σηκωνόμουν και θα έφευγα, θα χώριζα. Ευτυχώς δεν μου έχει συμβεί ως τώρα. Ίσως για να σου συμβεί αυτό σημαίνει ότι εσύ δεν δίνειςαρκετά στη σχέση σου.

Εσύ τα δίνεις όλα στις σχέσεις σου;

Όχι. Πάντα κρατάω κάτι για μένα, γιατί αν τα δώσεις όλα, μπορεί να σου γυρίσει μετά μπούμερανγκ.

Στην πρώτη σου εμφάνιση στο «Όλα» είχες κά­νει στριπτίζ μαζί με την Όλγα Φαρμάκη. Θα έ­κανες στριπτίζ για έναν άντρα μαζί με την Όλγα;

Όχι βέβαια. Δεν φτάνει που του κάνω εγώ στριπτίζ, θέλει να δει και τη φίλη μου; Να πάει σε στρίπτιτζάδικο αν θέλει να δει πολλές γυναίκες γυμνές

Μόνη σου θα έκανες λοιπόν

Ναι, αμέ. Μαρέσει να κάνω στριπτίζ για κάποιον με τον οποίο είμαι μαζί.

Για περίγραφε μου λίγο το σκηνικό.

Φοράω μαύρα εσώρουχα με δαντέλα, βάζω ωραία αισθησιακή μουσική να παίζει και τον ρίχνω στο κρε­βάτι. Δεν μου αρέσουν τα ροδοπέταλα και τα κεριά ούτε τα πολύ extreme. Μια ενδιάμεση κατάσταση εί­ναι ιδανική, ούτε πολύ ρομαντική ούτε πολύ ακραία.

Εκείνοw δεμένοw ή λυτός;

Εκείνος πρέπει να είναι έτοιμοι για όλα. Γενικά δεν τρελαίνομαι για σκηνικά με σχοινιά και χειροπέδες

Τα μαύρα εσώρουχα με δαντέλα είναι τα αγα­πημένα σου;

Ναι, πιο πολύ αυτά μου αρέσουν, αλλά φοράω και διαφάνειες και άλλα εσώρουχα. Μου αρέσουν και τα string, αλλά και τα σορτσάκια.

Ποιο είναι το σημείο του σώματός σου που όταν ένας  άντρας παίζει μαζί του σε τρελαίνει;

0 λαιμός μου. Με τρελαίνει όταν ένας άντρας με φι­λάει στο λαιμό πριν προχωρήσει παραπέρα,

Τι μπορεί να σε κάνει να ανατριχιάσεις στο κρεβάτι;

Ένα ωραίο μασάζ με κάνει να ανατριχιάζω. Με χα­λαρώνει από την ένταση της ημέρας. Θέλω να ξεκι­νάει από την πλάτη και να φτάνει μέχρι τα νύχια.

Το ζητάς από το σύντροφο σου;

Μου έχει τύχει να το ζητήσω, αλλά το θέμα είναι να το κάνει από μόνος του. Αυτό έλειπε, να παρακαλάω για να μου κάνουν μασάζ. Καμιά φορά στις σχέσεις χρειάζεται να ζητάς κάποια πράγματα από το αγόρι σου, γιατί οι

άντρες από μόνοι τους δεν καταλαβαίνουν τι θέλει μια γυναίκα  και πολλές φορές ξεχνάνε πράγματα ή απλώς κάνουν πως τα ξεχνάνε.

Για το «ΌΛΑ 8» ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΟ

 

Ως  «κορίτσι του Θέμου» αισθάνεσαι άβολα που

ο Θέμος είναι το πρόσωπο της επικαιρότητας

τον τελευταίο καιρό;

Για το θέμα που έχει προκύψει με τον κύριο Θέμο δεν θα ήθελα να αναφέρω κάτι. Δεν είμαι εγώ αυτή που μπορεί να κρίνει κάτι. Είναι λεπτά τα ζητήματα αυτά.

Δεν σας είπε κάτι για το θέμα όταν βρεθήκατε στο γύρισμα;

Όχι και δεν υπήρχε λόγος να μπούμε σε λεπτομέρει­ες, αφού ίο είχαμε παρακολουθήσει το θέμα από την τηλεόραση. Απλώς μας έκανε πλάκα ότι χαθήκαμε όλα τα κορίτσια και δεν μας έβρισκε να κάνει γύρισμα. Εμείς το μόνο που του είπαμε είναι ότι μας έλειψε και ότι περιμέναμε πώς και πώς να ξαναγίνει γύρισμα.

Εσύ προσωπικά του είπες κάτι για να του δείξεις ότι τον στηρίζεις;

Όχι, δεν ίου είπα κάτι. Κι αν του μίλαγα γιαυτό το θέμα, δεν ξέρω τι θα του έλεγα. Αυτά είναι πολύ προ­σωπικά θέματα. Την αλήθεια την πραγματική δεν την ξέρει κανείς, δεν μπορώ να μπλεχτώ σαυτά.

Πώς είναι σαν αφεντικό;

θέλει να ξέρει ότι μας απασχολεί, νοιάζεται για εμάς. Αν δεν μας αρέσει κάτι, πώς θα βγει ωραία η εκπομπή στο γυαλί;  Μιλάμε γενικά αρκετά με τον Θέμο.

Σας ρωτάει και για προσωπικά σας θέματα;

Καμιά φορά ναι, αλλά όχι πάντα. Έχει κι αυτός τα δι­κά του.

Αν αναλάμβανε κάποιος άλλος το Όλα, θα ήθελες να συνεχίσεις να είσαι στην εκπομπή;

Εννοείται ότι θα συνέχιζα. 0 Θέμος είναι θέμος και δεν συγκρίνεται με κανέναν, αλλά από τη στιγμή που θέλω να είμαι στην τηλεόραση, θα ήθελα να συνεχί­σω. Είτε στην ίδια εκπομπή είτε σε κάποια άλλη.
 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr