Αύξησε την διαφορά το Ελευθεροχώρι – Αποτελέσματα Α1 ΕΠΣΤ

Το Ελευθεροχώρι πήρε το ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής του Β΄ ομίλου της Α1 ΕΠΣΤ καθώς επικράτησε της Διάβας με 2-1 παρουσία περίπου 400 φιλάθλων. Στο 44΄ο Δημούσης εξ’επαφής και σε σχεδόν κενή εστία δεν προλαβαίνει τη μπάλα.

Αύξησε την διαφορά το Ελευθεροχώρι - Αποτελέσματα Α1 ΕΠΣΤ
0 205

Το Ελευθεροχώρι πήρε το ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής του Β΄ ομίλου της Α1 ΕΠΣΤ καθώς επικράτησε της Διάβας με 2-1 παρουσία περίπου 400 φιλάθλων. Στο 44΄ο Δημούσης εξ’επαφής και σε σχεδόν κενή εστία δεν προλαβαίνει τη μπάλα.

Το Ελευθεροχώρι πήρε το ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής του Β΄ ομίλου της Α1 ΕΠΣΤ καθώς επικράτησε της Διάβας με 2-1 παρουσία περίπου 400 φιλάθλων. Στο 44΄ο Δημούσης εξ’επαφής και σε σχεδόν κενή εστία δεν προλαβαίνει τη μπάλα .  
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 47΄. Από εκτέλεση φάουλ του Μακρή ο Μπακάλης πέτυχε με κεφαλιά το 1-0. Στο 61΄ η Δόξα έφερε το ματς στα ίσια  όταν από φάουλ του Αναστογιάννη ο Δημούσης πέτυχε το 1-1. Στο 74΄ ο Δημούσης από το ύψος του πέναλτι στέλνει τη μπάλα μόλις άουτ ενώ στο 91΄ από σουτ του Λίτσιου η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Ζωγράφου .
Στο 94 ΄ όμως οι Μαύροι Αετοί πέτυχαν το γκολ της νίκης. Ο Αγγέλης τροφοδότησε τον Τζέγκα Ν., ο οποίος με σουτ κεραυνό διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Οι Διαβήτες  φωνάζουν για φάσεις που αφορούν κυρίως τον πειθαρχικό έλεγχο. Συγκεκριμένα φωνάζουν για την φάση του 88ου λεπτού , που σε ανατροπή του Στεφόπουλου ζήτησαν πέναλτι και κόκκινη κάρτα σε μαρκάρισμα του Τζέλιου (τελευταίος παίχτης και σε προφανή θέση για γκολ) σε μαρκάρισμα με προβολή με τα δύο πόδια και ο άπειρος Μανασής υπέδειξε θέατρο και κίτρινη κάρτα στον Νίκο Στεφόπουλο . Στο 74΄ σύμφωνα πάντα με τους φιλοξενούμενους δεν απέβαλλε τον Μπακάλη που του είπε μπροστά σε όλους "Αι στο διάλο ρε μα.α" κι ενώ είχε κιτρινιστεί από το πρώτο ημίχρονο . Ο ίδιος ποδοσφαιριστής έχοντας κίτρινη κάρτα από το 28ο λεπτό , στο 41΄ μάρκαρε από πίσω τον Δημούση , ο διαιτητής υπέδειξε το φάουλ προτρέποντας τον να προσέχει . Στο 62΄ ο ίδιος παίχτης μαρκάρει από πίσω τον Αναστογιάννη , ο διαιτητής δίνει φάουλ αλλά ξανά δε βγάζει τη 2η κίτρινη κάρτα . Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Ζωγράφος στο 70ο λεπτό του αγώνα (κι ενώ ο Μανασής έδωσε ένα ανύπαρκτο φάουλ υπέρ της Διάβας) κυνηγούσε τον άπειρο διαιτητή στο μισό γήπεδο και ο νεαρός ρέφερι του έδειξε κίτρινη κάρτα.  Στο 65ο λεπτό ο επόπτης κ. Μυλωνάς υποδεικνύει τον Τζέλιο ότι τον έβρισε , ο ρέφερι του δείχνει την κίτρινη κάρτα και μόλις συνειδητοποιεί ότι είναι η δεύτερη ο κ. Μυλωνάς υποδεικνύει τον Μαράβα για την παράβαση.

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ
Πιαλεία – Αμπελάκια 2-2
Κρύα Βρύση – Πορταικός 3-1
Πηγή – Κεφαλοβρυσιακός 2-1
Κεφαλόβρυσο – Φήκη 0-2
Πρόδρομος – Ένωση Δ/Μ 1-1
Πρίνος – Φωτάδα 3-1
Ελευθεροχώρι – Διάβα 2-1 
Παλαιομονάστηρο- Απόστολοι 1-0
Ασπροκκλησιά – Αγία Μονή 3-0 α.α
 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr