Αίσιο τέλος με την απαγωγή συζύγου εφοπλιστή

0 257

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια απαγωγής της 73χρονης συντρόφου του εφοπλιστή Αριστείδη Θεοδωρίδη, η οποία απήχθη την προηγούμενη Παρασκευή από το σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο.

Το θρίλερ της Ευανθίας Φραγκογιάννη τελείωσε με την παράδοση λύτρων ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή του Σχιστού.

Η απαγωγή πραγματοποιήθηκε πριν μια εβδομάδα, όταν η 73χρονη γυναίκα έφυγε από το σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο με το αυτοκίνητό της και τον Αιγύπτιο οδηγό της.

Λίγα μέτρα πιο κάτω και ενώ το φανάρι ήταν κόκκινο, σταμάτησε ένα δεύτερο ΙΧ στο οποίο επέβαιναν τέσσερις άνδρες.

Ο ένας εξ’ αυτών βγήκε από το όχημα και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της κ. Φραγκογιάννη.

Υπό την απειλή όπλου, ο δράστης ανάγκασε τον οδηγό να ακολουθήσει το δρομολόγιο που του υπέδειξε καθώς λίγο πιο κάτω περίμεναν με το αυτοκίνητό τους οι συνεργοί του.

Ο οδηγός και η 73χρονη γυναίκα επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο των απαγωγέων, το οποίο απομακρύνθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα οι απαγωγείς απελευθέρωσαν τον Αιγύπτιο οδηγό, ο οποίος ενημέρωσε την αστυνομία.

Δεδομένου ότι κατά τη διάρκεια του περιστατικού οι δράστες είχαν φορέσει κουκούλες στα θύματα, η μαρτυρία του οδηγού δεν βοήθησε ιδιαίτερα την έρευνα των αστυνομικών Αρχών.

Το μόνο στοιχείο που συνέβαλε στην προσπάθεια εξιχνίασης της υπόθεσης ήταν ότι κάποιοι από τους δράστες μιλούσαν σπαστά, και κάποιοι καλά ελληνικά.

Εκτός αυτού, σύμφωνα με τον οδηγό στο κρησφύγετο των κακοποιών υπήρχε και πέμπτο άτομο που συμμετείχε στην υπόθεση της απαγωγής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr